Tuesday, February 27, 2024
HemUfcDana White anklagade Khamzat Chimaev för att vara rädd och lämnade ett...

Dana White anklagade Khamzat Chimaev för att vara rädd och lämnade ett krav från Paul Costa för Epic Fight

Paulo Costa har varit frånvarande från oktagonen under en längre tid och är nu sugen på att göra comeback. Costa har ropat ut Chimaev, men Chimaev verkar inte ge någon betydelse för fightern. I ett försök att reda ut saker har Costa nu kallat ut Dana White för att göra matchen.

Amerikas favoritvideo idag

Costa skulle till en början leda UFC 294-evenemanget tillsammans med Khamzat Chimaev, men en olycklig axeloperation, följt av en annan procedur på grund av en staph-infektion, tvingade honom ur matchen. Som ett resultat klev Kamaru Usman in för att fylla luckan. Med Costa ur spel så länge har fightern nu bestämt sig för att återvända till oktagonen. Låt oss gräva i för att förstå perspektivet.

Paulo Costa vill att Dana White ska lägga om sin kamp mot Khamzat Chimaev

Paulo Costa är ivrig att kliva tillbaka in i åttakanten och har siktet inställt på en uppgörelse med en av UFC:s stigande stjärnor. Den formidabla brasilianaren, känd för sin kraftfulla närvaro i mellanviktsdivisionen, ser på en comeback-match mot den högt ansedda Khamzat Chimaev i början av nästa år.

MMA-entusiaster väntar också på Costas comeback eftersom fightern har tagit ett långt uppehåll. Utsikterna till en potentiell matchup med Chimaev har gett spänningen ännu mer underblåst för fansen. Det har dock inte kommit några uppdateringar från Chimaev för tillfället.

“Borrachinna” i sin strävan efter att ha en matchup mot den obesegrade fightern har ständigt gjort tweets om kampen och i sin senaste flykt har fightern uppmanat Dana White att boka ett slagsmål mellan honom och Chimaev. I tweeten förklarade Costa att han ständigt försöker ringa White för att boka om sin kamp mot Chimaev.

Trots Costas försök verkar Chimaev ha flyttat fokus någon annanstans. ‘Borz’ är för närvarande i återhämtning efter sin kamp mot Usman. Costa har till och med kallat ut Robert Whittaker för ett slagsmål.

Costa är ute efter att slåss mot Robert Whittaker

Paulo Costa hade utfärdat ytterligare en utmaning till Robert Whittaker för en showdown i februari. Genom att gå till sitt X (tidigare Twitter)-konto, hävdade Costa att Whittaker aktivt söker en kamp, ​​och han är mer än villig att ta sig an utmaningen. “Borrachinna” sa “Gourmet Chen Chen är helt dold. Whittaker letar efter en kamp? jag slåss i februari”

Intressant nog vid sidan av den utmanande tweeten riktad mot Khamzat Chimaev, gjorde Costa en annan tweet där han sa att om Chimaev nu är villig att slåss mot honom och gömmer sig så skulle han mer än gärna slåss mot Robert Whittaker snart.

Paulo Costa utmanade precis både Khamzat Chimaeva och Robert Whittaker. Men ingen av kämparna har svarat förrän nu. Förväntar du dig att Chimaev och Whittaker ska svara på Costas utmaning? berätta om din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär