Undertakerns intervju med ESPN: s Ariel Helwani producerade många bra historier från Deadmans karriär. En sådan historia som många inte visste om var hur Undertaker var skyldig en ursäkt till UFC-grundaren Dana White.

Undertaker hade en konfrontation med Brock Lesnar på UFC 121

Undertaker har länge varit fan av blandad kampsport. Han har påverkats starkt av MMA, särskilt när det gäller handskarna som han bär under sina matcher, och naturligtvis den modifierade gogoplata som heter Hell’s Gate.

Dana Whites Ultimate Fighting Championship blev den näst sista destinationen för blandad kampsport, och ett antal WWE-stjärnor började ursprungligen sin karriär i UFC.

En sådan Superstar är Brock Lesnar. The Beast gjorde en övergång till MMA efter en mycket framgångsrik WWE-karriär.

Han vann UFC Heavyweight Championship och krediteras för att sätta UFC på kartan. Under 2010 mötte Brock Cain Velasquez i en förlorande ansträngning på UFC 121. Undertaker var i publiken för matchen och hade en konfrontation med Lesnar efter kampen.

Konfrontationen gjorde Dana White olycklig

Ariel Helwani frågade Taker om konfrontationen. Han ville veta om det var orkestrerat av WWE och UFC tillsammans, eller om en part inte hade någon kunskap om konfrontationen.

Taker sa, “Det var faktiskt mellan Brock och jag.” Taker avslöjade att varken Vince McMahon eller Dana White kände till saken.

Undertaker och Brock tänkte mycket på konfrontationen för att få den att se realistisk ut och inte som ett WWE-segment. Taker var intervjuad av Ariel själv på UFC 121 när Brock gick förbi honom. Taker tittade på Brock och frågade honom, “Ser du stjärnor va?”, som rasade odjuret inkarnerade, och även Dana White.

“Dana var lite pi ***d. Jag kommer ihåg att jag måste ringa Dana, jag menar att jag inte behövde det, det gjorde jag själv. Jag sa ”titta, du har alltid varit väldigt cool med mig och jag trodde att du var på jakt efter den här affären, jag ber om ursäkt. Det är inte så jag gör affärer, och det är inte så Vince gör affärer. ”

Konfrontationen var tänkt att leda till en Undertaker vs Brock Lesnar-rivalitet

Detta var tänkt att fungera som utgångspunkt för striden mellan Lesnar och Undertaker. Brock ville göra övergången till WWE efter att ha förlorat mot Velazquez, men var tvungen att genomgå operation för divertikulit.

Lesnar återvände 2012, men hans strid med Undertaker tog fart 2014. The Beast fortsatte med att göra historia genom att vara den första mannen som stiftade Undertaker på WrestleMania. Paret skulle ha ytterligare två otroliga matcher på SummerSlam och Hell in a Cell.

Emellertid började Undertaker och Brock Lesnars rivalitet inte 2014 utan ända tillbaka 2003. Lesnar hade slagit The Rock för WWE-mästerskapet, och hans första utmanare var ingen ringare än “Deadman.” De två kämpade i en av de blodigaste helvetet i en cell matchar på No Mercy 2002.

Fortsätt konversationen i appen, gå med i andra MMA-fans App för MMA-fans