Sunday, December 10, 2023
HemNBADamian Lillard skapar förödelse som Mavs Choke in Clutch – 3 Takeaways...

Damian Lillard skapar förödelse som Mavs Choke in Clutch – 3 Takeaways som Bucks Nullify Luka “Magic” och Kyrie Irving Wizardry

Milwaukee Bucks fick det bästa av Luka Doncic och Co. i kvällens match. Det var en sammandrabbning av två av de skickligaste superstjärneduorna i ligan, och Milwaukees duo Giannis Antetokounmpo och Damian Lillard kom överst. Lillard orsakade kaos på Mavericks och gjorde 27 poäng och 12 assist i matchen. Hans motspelare Giannis Antetokounmpo hade också en otrolig prestation på 40 poäng och 14 returer, vilket bidrog till vinsten.

Bucks upphävde Luka Doncic och Kyrie Irvings fantastiska prestation när duon kombinerade för 74 poäng i förlusten. Här är tre viktiga takeaways från det spännande mötet när Mavericks stryps i kopplingen för att förlora mot Giannis Antetokounmpo och Damian Lillard.

1. Giannis och Lillard börjar komma på saker

Giannis Antetokounmpo och Damian Lillard gick samman i somras och skapade en av de mest dominerande duos i ligans historia. Men de har tagit lite tid att bygga kemi och lära sig att spela tillsammans. Alla Giannis och Lillards bästa prestationer den här säsongen har ägt rum när en av de två stjärnorna inte spelar. Kvällens framträdande mot Luka Doncic och Co. har dock visat att Giannis och Dame har börjat lista ut saker. De hade en av sina bästa matcher som en duo hittills, tillsammans för 67 poäng för att leda sitt lag till seger. Milwaukee var under med 9 poäng för att starta fjärde kvartalet, men Giannis och Dames hjältemod på planen ledde till en spännande comeback för Bucks. Om duon fortsätter att dominera som de gjorde i kväll kommer Bucks att bli svåra att stoppa.

2. Luka och Kyrie är en underskattad duo

Även om Dallas Mavericks förlorade nattens match var Luka Doncic och Kyrie Irvings historiska prestation något Mavs-fansen kan vara glada över. Luka gjorde nästan en trippeldubbel med 35 poäng, 9 returer och 9 assist. Och Kyrie gjorde en enorm prestation på 39 poäng. Duon har lett Mavs till ett rekord på 9-4 för att starta säsongen, och de är för närvarande ett av de bästa lagen i Western Conference. Men Luka och Kyrie pratas inte tillräckligt om jämfört med andra superstjärnduos i ligan. Kanske beror det på att de har hållit sig borta från dramatiken och fokuserat mer på att vinna matcher.

Giannis Antetokounmpo fortsätter Red Hot Streak när Damian Lillard tar tillbaka vinnande vägar – 3 takeaways från Bucks’ tjurar

3. Mavericks-Milwaukees match kan ha varit en finals förhandstitt

Det är för tidigt på säsongen att avgöra vilket lag som tar sig till NBA-finalen. Men med tanke på kvällens prestation och hur båda lagen har presterat hittills, kan vi ha sett förhandsvisningen av årets NBA-finaler. Milwaukee och Dallas har två av de bästa superstjärneduosna i ligan som har visat sin förmåga i slutspelet som individer. Det är en tuff väg för båda lagen, men om de fortsätter att prestera som de har gjort kan NBA-världen bevittna sammandrabbningen mellan Giannis-Lillard och Luka-Kyrie i årets NBA-final.

RELATED ARTICLES

Mest populär