Wednesday, February 1, 2023
HemNFLDallas Cowboys Star tappar humöret på media efter att ha blivit tillfrågad...

Dallas Cowboys Star tappar humöret på media efter att ha blivit tillfrågad om Odell Beckham Jr trots att handeln fallit igenom

Odell Beckham Jr. var nyligen i Dallas för att avsluta sitt efterlängtade avtal. Dallas Cowboys och ägaren Jerry Jones var ihärdiga med att få den fria agentens signatur. Beckham har varit borta från ligan sedan han rev sin ACL under Super Bowl för LA Rams. Förutom ägaren har Cowboys-spelarna Ezekiel Elliott, Trevon Diggs och Micah Parsons också kommenterat den fria agentens överhöghet.

När OBJ gjorde sin resa till Dallas för sitt gratis agentbesök tog han till lite underhållning för kvällen. Tillsammans med Cowboys-spelarna Trevon Diggs och Micah Parsons deltog OBJ i en NBA-match.

Odell Beckham Jr. begärde att komma till Dallas

Den uppskattade NFL-treenigheten deltog i Dallas Mavericks-matchen mot Phoenix Suns på American Airlines Center i Dallas. När OBJ gjorde ett framträdande på jumbotronen samlades Dallas-fans bakom honom när de skanderade hans namn. Detta var i ett försök att övertyga superstjärnans breda mottagare att få ett avtal i deras hemstad.

Beckham hade sällskap av Cowboys-stjärnor medan han missade en med Cowboys-spelares närvaro. Running Back och vän till OBJ, Ezekiel Elliott missade matchen.

DYK DYPARE

Elliott hade varit högljudd om att få den fria agenten till Dallas i många fall tidigare. “Hej, OBJ, man, vi vill ha dig i Dallas,” sa Elliott efter en seger i Dallas på Thanksgiving Day. “Alla stjärnor lyser starkare i Dallas. Titta, vi måste göra vad vi måste göra för att få honom. Vi behöver OBJ, fortsatte Elliott i sin värvning till den fria agenten.

Zeke gick olycklig efter OBJs besök

När Elliott valde bort spelet var media snabba att reagera när de jagade honom med frågor om hans frånvaro. En upprörd Elliott svarade media och sa: ”Fan, jag kan inte chilla vid spjälsängen? Om jag gick överallt, skulle ni vara beredda på det. Så vad vill ni ha?” Zeke hade en poäng, eftersom han skulle ha fått frågan i en annan form, även om han hade deltagit i matchen.

Ezekiel Elliott (som är känd som vill att OBJ ska gå med #Cowboys) fick frågan varför han inte gick till Mavs-spelet:

”Fan, jag kan inte chilla vid spjälsängen? Om jag gick överallt skulle ni vara på röv om det. Så vad vill ni ha?”

🐐💯🐐💯🐐💯 #micdrop pic.twitter.com/mewtdb4MYt

— Patrik [No C] Walker (@VoiceOfTheStar) 7 december 2022

Dock kan OBJ:s resa till Dallas inte ha varit särskilt framgångsrik. Cowboys bedömde hans skada och det kanske inte ser så ljust ut för honom. Enligt rapporter har Beckham Jr. inte återhämtat sig helt från skadan och kan ta längre tid att återhämta sig från den än väntat. Detta kommer att vara ett stort slag för Cowboys-spelare som gjorde sitt bästa för att få honom till sitt lag. Med den här rapporten kommer OBJ inte att vara tillgänglig i januari, vilket kan innebära att lag kommer att släppa honom även för den här säsongen.

Odell Beckham Jr hoppas att något lag får honom för resten av säsongen. När han uppmanar att göra sin comeback kan hans ACL-skada tyvärr hålla honom borta längre än han förväntade sig.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär