Saturday, December 9, 2023
HemNFLDallas Cowboys CB:s absurda självförtroende visar att han inte är mindre än...

Dallas Cowboys CB:s absurda självförtroende visar att han inte är mindre än defensiv sensation Micah Parsons

Dallas Cowboys har haft hypen sedan säsongen började. Trots att Dak Prescott inte hade tyglarna förblev franchisen en stark utmanare i spelet. Jerry Jones valde ut några toppidrottare, och Doomsday Defense har förblivit mycket effektivt. Atleterna är utan tvekan otroliga, men franchisebacken har oöverträffat självförtroende.

Under de senaste två åren förblev Cowboys CB Trevon Diggs en enorm framgång för franchisen. Han kan vara relativt ny i sporten, men han utesluter inte att han är en av de mest självsäkra och enastående spelarna. Diggs höll honom överst på listan när han fick frågan vem som var den bästa defensiva backen i ligan.

Enligt The Athletic Insider Jon Machota, The Dallas Cowboys CB nämnde, “Jag skulle bara aldrig sätta ett annat hörn framför mig. Jag skulle inte säga att ett annat hörn är bättre än mig.”

Cowboys CB Trevon Diggs säger att han tror att han spelar som NFL:s bästa cornerback. “Jag skulle bara aldrig sätta ett annat hörn framför mig. Jag skulle inte säga att ett annat hörn är bättre än mig.”

— Jon Machota (@jonmachota) 2 december 2022

Trevon Diggs berömde sig själv som den bästa i spelet och visade rent självförtroende. Hittills den här säsongen har hörnbacken 13 avböjda passningar och tre interceptions. I en breakout-säsong två hade 24-åringen 11 interceptions i ligan och försvarade 21 passningar. De utnämnde honom också till hans första Pro Bowl och All-Pro team.

DYK DYPARE

Diggs gav ett föga överraskande svar. Men han kan ha rätt och har förtroende för sig själv. CB har många år kvar av sin karriär, och han kan utvecklas till en av de defensiva storheterna i spelet. Cowboys skulle gå in i sin nästa match mot Colts. Men det verkar finnas ett problem med Trevon Diggs.

Kommer Dallas Cowboys att missa toppatleter?

Dallas Cowboys skulle ha en stor match mot Indianapolis Colts på AT&T Stadium. Spelet i vecka 13 gick till en annan nivå och befäste Blue Stars chanser i slutspelet. Vissa franchise-atleter listas dock som tveksamma till söndagskvällens match. Men det kan också vara en välsignelse för laget.

Cowboys i ganska bra form inför söndagskvällen. Varje spelare på den här listan har en chans att spela. CB Trevon Diggs (sjukdom), WR Michael Gallup (sjukdom), DE DeMarcus Lawrence (fot) och S Jayron Kearse (axel) förväntas alla spela pic.twitter.com/lGrqz2kkB8

— Jon Machota (@jonmachota) 2 december 2022

Enligt den senaste skaderapporten är Trevon Diggs, Michael Gallup, Anthony Barr och fler listade som tveksamma för spelet. Diggs och Gallup missade träningar efter att ha drabbats av en sjukdom och tränade inte på onsdag och torsdag. Blue Star är dock övertygad om att alla sannolikt skulle delta mot Indianapolis.

Det är ännu inte att se om idrottarna kan hinna i tid till spelet vecka 13.

RELATED ARTICLES

Mest populär