Saturday, December 9, 2023
HemMMA"Dålig träningspartner" Khabib Förödmjukande träningspartner "lägre" än honom i återupptagen video har...

“Dålig träningspartner” Khabib Förödmjukande träningspartner “lägre” än honom i återupptagen video har UFC-fans i armarna

Khabib Nurmagomedov har cementerat sitt arv som en av de mest dominerande fighters genom tiderna. Den ryske fightern är inte bara obesegrad inne i Octagon, utan han har dessutom bara förlorat två omgångar under hela sin karriär, och det är också uppe för debatt. Ändå råder det ingen tvekan om att det var det Nurmagomedovs brottning som ledde till hans framgång.

Fightern introducerade en ny form av grappling till sporten. En stil som ingen hade sett förut. Dessutom var hans stil så svår att hantera att han aldrig ens förlorade ett träningspass på gymmet. Javier Mendez, Nurmagomedovs huvudtränare, avslöjade att ryssen nästan aldrig förlorade en runda på träningen. Ändå var de enda omgångarna han tappade mot en annan rysk fighter och bästa vän, Ismäller till Makhachev.

Nyligen en video från Nurmagomedovs träningssessionerna dök upp igen. Videon visade hur intensiv örnen är i gymmet.

Khabib Nurmagomedov slår till mot en gympartner som försökte ta ner honom

I posten, ‘Örnenbrottades med en annan träningspartner till honom. Allt var bra tills partnern försökte skjuta en nedtagning. Nurmagomedov stoppade i den och knäppte i gengäld händerna bakom tränarens rygg, lyfte upp honom och slängde honom på mattan.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av CombaTalk (@combatalk)

Samtidigt sa bildtexten till inlägget att den här filmen får fansen att sakna den obesegrade fightern. Dessutom fortsätter det att visa att den tidigare mästaren inte bara är konkurrenskraftig inne i Octagon utan även utanför den. Och att han tar träningen lika seriöst som vilken annan kamp som helst.

Fansen reagerar på inlägget

Fansen ringde i kommentarsektionen och delade några av de mest lustiga reaktionerna på inlägget. Dessutom var de också mycket gratis Nurmagomedovs Metod.

Ett fan skrev Khabibs ord från videon. “du måste skriva.”😭😭”

Samtidigt påminde en annan fangit om RDA-kampen, “Exakt RDA försökte ta ner honom och sedan slog han honom direkt efter det.”

Ett fan jämförde ryssen med en björn och skrev: “Titta på de där ögonen vilken jävla björn 🥶”

Vidare gjorde ett annat fan narr av träningspartnern som försökte ta ner honom. “Han trodde att han kunde ta ner den bästa lättviktsfightern?? 😂😂😂Få riktig man, fick vad han förtjänade 😊”

Samtidigt ropade ett fan den obesegrade mästaren för att vara en översittare, “Dålig träningspartner, försvara, förnedra inte någon lägre än dig.”

Ändå, a Nurmagomedov supportern hade några ord till hatarna, “Här kommer Salty Khabib-hatare som aldrig tröttnade på att hata över 4 år lol”

Ett fan av Concern skrev: “Hans axel kommer aldrig att bli densamma.”

På samma sätt hade detta fan hårda ord att säga, “Onödigt. Han försökte förödmjuka honom. Och kan skada honom allvarligt. Fruktansvärt drag som partner.”

Vad tycker du om videon? Låt oss veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär