Thursday, November 30, 2023
HemNASCARDale Earnhardt Jrs uppskattade arv fortsätter när Danica Patrick hittar efterträdaren i...

Dale Earnhardt Jrs uppskattade arv fortsätter när Danica Patrick hittar efterträdaren i Hailie Deegan

Det mest populära förarpriset för NASCAR Truck Series och Xfinity Series tillkännagavs nyligen tillsammans med Cup Series. Medan Chase Elliott tog bort MPD igen i cupserien, tog Dale Earnhardt Jrs förare hem priset för Xfinity Series. Samtidigt togs Truck Series-segern hem av någon speciell, vilket gjorde henne till den enda kvinnan som tilldelades mer än en MPD.

JR Motorsports Noah Gragson tog hem Xfinity-titeln. Strax efter pristillkännagivandet publicerade Xfinity Series officiella Twitter-handtag en bild på Gragson tillsammans med tweet, “Nej. 9 är nr 1 i denna kategori! @NoahGragson är vinnaren av 2022 års mest populära förarpris i #XfinitySeries!“

Gragson hade visat en enastående prestation under den här säsongen i serien, och han förtjänar det här priset också. Dessutom är det också en perfekt utvisning för en förare på väg till cupserien som heltidsförare nästa säsong.

Hailie Deegan blir den enda kvinnliga föraren med två MPD

Förra året när Deegan tog hem det populäraste förarpriset i NASCAR Truck Series, hade hon blivit den andra kvinnan som någonsin vunnit det mest populära förarpriset i någon NASCAR-kategori och den första i Truck Series.

Men efter att ha vunnit priset en gång om igen i år har hon nu slagit sig in i rekordböckerna för att ha det högsta antalet MPD:er som kvinnlig förare i serien. För tillfället hänger Deegans framtid i en balans. När hon försöker hitta in i ett Xfinity Series-lag, så kan hon gå vidare i leden.

Var hon exakt kommer att vara nästa år är fortfarande uppe för spekulationer. Om hon återvänder till lastbilsserien skulle hon ha en konkurrent till det populäraste förarpriset nästa år. I form av Natalie Decker. Detta är dock upplagt för spekulationer och kan inte besvaras ännu. Vi väntar tills Deegan meddelar vart hon är på väg 2023.

RELATED ARTICLES

Mest populär