Saturday, December 2, 2023
HemNASCARDale Earnhardt Jr tar sarkastisk grävning på sin Chevrolet Antique - "Få...

Dale Earnhardt Jr tar sarkastisk grävning på sin Chevrolet Antique – “Få min skräp ur sängen”

Passionen för racing är intrikat invävd i familjen Earnhardts ådror. Behovet av snabbhet som härrörde från Ralph Earnhardt finns inte bara i hans prestationer utan också i hans släktträd. I dagens NASCAR-värld har Dale Earnhardt Jr upprätthållit den karismatiska andan som var så karakteristisk för hans förfäder.

Förutom sina många utmärkelser har Junior också samlat på sig en uppsjö av sällsynta Chevrolet-bilar som sitter läckert i garaget på hans fastighet i Mooresville, North Carolina. Som hävdat av Dale Earnhardt Jr själv äger han ett dussintal bilar, som var och en bär den gula flugan. Var och en har en annan historia, en koppling till det förflutna och en återspegling av Juniors passion för vägrusningen.

Junior skämtar om sin sopbil Chevy och lovar att göra klart sitt “skräp” i tid

Dale Earnhardt Jr är ett stort namn i NASCAR. Därför är det inte konstigt att hans bilar skulle tilltala motorsportentusiaster från hela landet. Ray Evernhams 11:e årliga AmeriCarna LIVE bilutställning, som tillsammans arrangeras av Trane Technologies, Featherlite Trailers och MSC Industrial Supply Company, kommer därför att titta på hur man utnyttjar den kärleken till dessa vintagemaskiner och anordnar en galashow den 25 november.

Dale Earnhardt Jr har alltid varit känd för sitt sinne för humor. Bilsamlare från hela världen skulle kanske betala en förmögenhet för att äga sortimentet av bilar som Junior äger. Och ändå hänvisade JR Motorsports-ägaren skämtsamt till sitt samlarobjekt som en sopbil. När Evernham twittrade ett reklaminlägg med Dale Earnhardt Jrs gröna lastbils bild retweetade Junior: “Jag kommer att få upp mitt skräp ur sängen innan det dyker upp Ray!” Ändå är det säkert att säga att denna tweet verkligen väcker intresset hos bilfanatiker även på sociala medier.

Portarna till Trane Technologies Corporate Headquarters i Davidson öppnar för bildeltagare kl. 7 och åskådare kl. 9. Det är därför inte bara Dale Earnhardt Jr som skulle få möjligheten att ställa ut sin Chevrolet Pickup från 1948.

Förhandsregistreringen för varje bil är $25, och senare skulle det bli $30. Åskådare kan få en smygtitt på dessa bestar för ett lägsta pris av $5, medan barn under 6 år kan komma in gratis. Dessutom kan VIP-paket också utnyttjas till en kostnad av $200.

Fansen samlas bakom Dale Earnhardt Jr, för att göra ett album från hans samling

Det är normalt att Dale Earnhardt Jr:s garage har en rad högpresterande klassiska bilar, som alla exemplifierar hans passion för snabbhet och fordonsexpertis som han noggrant har samlat på sig under sin långa och lysande karriär som Hall of Famer.

Hans utsökta kollektion inkluderar 1956 Chevrolet Nomad, 1967 Chevrolet Camaro, 1955 Chevrolet Bel-Air, 1999 Chevy Corvette Callaway C12, 1976 Chevrolet Chevelle Laguna, 1988 Chevrolet S-10 1988, 199 Cu 7 truck, 199 Cu 7s, 9-courts 8. och Pickup .

Chevrolet Pickup från 1948 är dock speciell på grund av sin klassiska stil och historiska relevans. Jämfört med sin föregångare har 1948 års version av denna lastbil en mer modern och strömlinjeformad kaross med en rundad front och ett bredare skåp.

Ett fan kommenterade Juniors retweet och sa: “Jag önskar att du skulle göra ett album eller en miniserie på din bilsamling! Eller som varje vecka lägg upp några bilder på en bil du äger. Jag vet att många skulle älska att se!@DirtyMoMedia det här är en bra vinteridé”

Någon skrev: “Jag skulle älska att gå på den där showen!”

Medan ett annat fan kommenterade: “Jag älskar den där gamla grejen! Jag tänkte säga vilket vackert fynd de där räckena är – då insåg jag att det är dina riktiga portar – väldigt coolt som undrar över initialerna på längst bak – bara en skatt – den patinan också (lastbilen inte grinden även om det är trevligt ;)”

“Jag ångrar det” – Dale Earnhardt Jr vänder smärtsamt blad om missade mästerskapstillfällen

Ett fan skämtade och sa: “Håll skräpet där inne.”

Under tiden skrev en annan bilentusiast, “Sweet truck, Jr.”

Skaffa dina biljetter nu och upplev farten som aldrig förr. Låt oss veta i kommentarerna vad du tycker om Dale Earnhardt Jrs avundsvärda kollektion.

RELATED ARTICLES

Mest populär