Thursday, November 30, 2023
HemNASCARDale Earnhardt Jr hänger sig åt ett ungt fans önskemål med en...

Dale Earnhardt Jr hänger sig åt ett ungt fans önskemål med en beslöjad varning till sin JR Motorsports-stjärna inför Florence Clash

Palmetto State är redo att uppleva spänningen i den prestigefyllda Southern California 400 på Florence Motor Speedway. Bland de 44 bidragen kommer Dale Earnhardt Jr att hålla i tyglarna om #3 Chevy, sponsrad av Bass Pro Shops, för andra året i rad i denna funktion. Han är dock inte den enda från NASCAR som deltar i detta lopp.

Juniors långvariga förare i Late Model och Xfinity Series, Josh Berry, kommer att göra sin första start i en Ford-bil under Kevin Harvick, Inc.s fana. Men Berry är inte någon som Junior är orolig för.

Dale Earnhardt Jr avslöjar vem han skulle vilja flytta ur vägen

Alla 44 bilar kommer att köra på sina gränser för att ta den eftertraktade turen nerför segerbanan. Därför är det inte utöver det vanliga om det finns fall av skav medan 400-milsloppet rullar ut. Timmar före dagens sista tävling ställde ett ungt fan en allvarlig fråga till JR Motorsports ägare. Barnet sa: “Om du har en person att ge stötfångaren till, vem skulle du ge den till?” Alla skrattade åt frågan och det gjorde Dale Earnhardt Jr också. Men svaret han gav var ganska intressant.

Dale Earnhardt Jr pekade på föraren som stod precis bakom honom och sa: “Förmodligen skulle jag vilja flytta Carson (Kpavil) ur vägen.” Många skulle undra om det bara var ett oskyldigt svar på barnets frågor eller kanske en subtil varning till hans egen förare.

Den försvarande CARS Tour-mästaren Carson Kvapil kör för JR Motorsports i helgen i Florens. Kvapil var tvåa efter Brenden Queen förra året men tog hem vinsten när CARS Tour tog sig till Florens tidigare i år. Den här gången vändes spelet när Queen slutade på en plats bakom Kvapil. Betyder det att Dale Earnhardt Jr är något skrämd av uppställningen av SC 400?

Juniors mardröm 2022 kan komma tillbaka för att förfölja honom

Förra året, i vad som var den 30:e versionen av loppet, körde Junior sin Chevy under kvalet och kunde bara lyckas med en 26:e startplats. Han skyndade sig dock genom trafiken och tog positioner inför de sista 50 varven. Men tyvärr, med bara 13 kvar, fick Earnhardt och Matt Cox kontakt när de två kämpade om den tredje positionen.

När Cox snurrade ut i innerväggen, straffade domarna Junior för att ha förstört Cox och skickade honom till slutet av fältet vid följande omstart. Med utnyttjande av sin naturliga körförmåga marscherade Junior upp på planen igen, men en incident med Landon Pemberton med mindre än 5 varv kvar fick honom att få en andra straff, vilket tvingade honom att nöja sig med en 9:e plats.

NASCAR tipsar om Dale Earnhardt Jr.s “Surprise”-inträde mitt i topp-10 härlighet

På grund av frånvaron av en yttervägg med undantag för den främre sträckan på denna unika, progressivt välvda racerbana, kommer dörr-till-dörr-racing att hända. Och det skulle placera Dale Earnhardt Jr i en ogynnsam position, eftersom han har en historia av kontakter på denna racerbana.

Är det på grund av att han vill ta bort sin egen förare ur vägen? Ingen vet. Vi är dock lika glada som du att se det hela utvecklas live på FloRacing.

RELATED ARTICLES

Mest populär