Sunday, February 25, 2024
HemBasketballDagar innan Kobe Bryants staty avslöjas, återkommer Shaquille O'Neals känslomässiga förutsägelse: "Nästa...

Dagar innan Kobe Bryants staty avslöjas, återkommer Shaquille O’Neals känslomässiga förutsägelse: “Nästa gång… Bli förmodligen din…”

Shaqs förutsägelse går i uppfyllelse, bara inte på det sätt han föreställt sig. Den 8 februari 2024 (ett datum som representerar Black Mamba) kommer Kobe Bryant att bli den sjunde ikonen som har en staty på Crypto.com Arena. Senast Los Angeles Lakers firade sina legender på detta sätt var 2017 och 2018 då Shaquille O’Neal och Elgin Baylors statyer installerades respektive. Den ikoniska Lakers-duon, Shaq och Kobe slog ner alla fejdrykten när en nyligen pensionerad Bryant dök upp till O’Neals staty som avtäcktes i mars 2017. Shaq var den lyckligaste över att se sin “Bean”. En video från den känslomässiga dagen dök upp innan Bryants staty avtäcktes och träffade oss där det gör mest ont.

The Black Mamba höll ett tal på O’Neals stora dag men Big Aristoteles tog mikrofonen sist. Hans bästa lagkamrat fick ett speciellt omnämnande i sitt tal med dessa ord, “Den store Kobe Bean Bryant… Jag vill bara säga, bror, tack. Vi pushade varandra, vi hade våra strider, vi hade våra tider. Men vi hade alltid respekt för varandra, och vi kunde vinna tre mästerskap. Hade definitivt inte gjort det utan dig. Jag uppskattar dig väldigt mycket. Nästa gång vi är här för en staty, kommer det förmodligen att vara din staty.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kobe Bryant Stories & Motivation (@kobehighlight_)

Som han förutspådde kommer Kobe Bryants staty att avtäckas på torsdag. O’Neal föreställde sig definitivt inte att det skulle hända utan att hans lagkamrat var fysiskt närvarande när han sa det.

Men 7-fotaren kommer att vara vid ceremonin med resten av TNT-teamet som täcker evenemanget. Under TNT tisdag pratade de om Kobes arv och Shaquille O’Neal kunde inte hålla tillbaka sina känslor.

Shaq upprepade sin profetia med vetskapen om att det dröjde länge. “Vi visste att han skulle få sina tröjor pensionerade, du visste att det skulle bli en Kobe-staty.” Och han lät stoltare än att få sin egen staty, som var monumental av mer än en anledning.

Shaquille O’Neal och Kobe Bryant gjorde slut på rykten om fejd 2017

Som Shaq hänvisade till i sitt tal 2017, skröt Bryant om att ha en ring mer än Shaq, men den stora mannen erkände, “Jag hade definitivt inte kunnat få de tre som jag har utan honom.”

Duon var lagkamrater från 1996 till 2004 under vilken tid de slog huvuden utanför banan. I sitt tal 2017 sa Bryant till Shaq, “Tack, jag har lärt mig så mycket av dig som spelare och allt du har gjort för den här staden, allt du har gjort för den här franchisen.” Bryants närvaro och tal var ett stort ämne på sociala medier för att skingra rykten om kvardröjande bitterhet mellan dem.

Snabbspola fram till idag, säger Shaq, “Vi hade många tuffa invändiga strider. De läckte på utsidan, och folk förstår inte att vår sak var större än den var.” Han är glad för familjen Bryant vid detta tillfälle. Vad som återstår att se är om O’Neal kommer att inta scenen för att säga: “Jag sa det till dig.”

LÄS MER: Shaquille O’Neal utfärdar en hård verklighetskontroll på Doc Rivers senaste ära: “Han förtjänade inte det”

Inlägget Days Before Kobe Bryants Statue Reveal, Shaquille O’Neals emotionella förutsägelse återuppstår: “Next Time… Probably Be Yours…” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär