Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingDagar innan Demetrius Andrade-kampen förklarar David Benavidez varför 32–0 boxare är "den...

Dagar innan Demetrius Andrade-kampen förklarar David Benavidez varför 32–0 boxare är “den bästa motståndaren” han kommer att möta

I en twist av berättelsen före kampen, David Benavidez, den obesegrade tillfälliga WBC-mästaren i supermellanvikt, överraskar boxningsentusiaster. Dagar innan möte Demetrius Andrade, gjorde han en oväntad kommentar till Stephen A. Smith. Benavidez, känd för sitt självförtroende och 27-0 rekord, erkände Andrade, en mästare i två divisioner, som sin största utmaning.

Denna eftergift är märklig, kommer från en boxare som vanligtvis utstrålar orubblig självsäkerhet. Andrade, också obesegrad kl 32-0, står som en formidabel rival. Deras kommande match, mer än bara ett titelförsvar, blir en sammandrabbning av ömsesidig respekt.

“He’s an Olympian”: Benavidez berömde Andrade

Övergången från det oväntade förspelet skiftar fokus till den mycket efterlängtade matchen mellan David Benavidez och Demetrius Andrade. Denna kamp, ​​som kommer att utspela sig den 25 november, är inte bara en kamp om den tillfälliga WBC-titeln i supermellanvikt; det är ett möte mellan två obesegrade boxningsjättar.

I hjärtat av intervjun erkände Benavidez öppet sin motståndares kaliber. “Åh, Andre utan tvekan, han är den bästa motståndaren jag någonsin mött”, hävdar han med ovanlig uppriktighet. Hans ord väger tungt, pepprade med 23 knockouts. Han fortsätter: “Du vet att han är en olympier, han är tvåfaldig världsmästare, två olika viktklasser. Så vi förbereder oss väldigt väl för honom.”

Respekten är påtaglig när Benavidez utvecklar Andrades formidabla rekord och mångsidiga skicklighet. “Jag vet att han har många trick i rockärmen, men jag har många trick i rockärmen också. Men hej, låt oss gå ut i kriget den 25 november och jag kommer att vinna.” Detta uttalande är inte bara ett bevis på Andrades skicklighet utan också en inblick i Benavidez strategiska inställning till kampen.

Dessutom minskar inte Benavidezs erkännande av Andrades styrkor hans eget självförtroende. Han förblir självsäker om sina chanser, vilket indikerar en beredskap för en strid som lovar att bli både fysiskt och taktiskt utmanande.

Benavidez på att möta Andrade utan det känslomässiga bagaget

När boxningssamhället surrar av förväntan kvarstår en fråga: Kommer Benavidez nyfunna lugn att vara nyckeln till att övermanna den skickliga och lika beslutsamma Andrade?

RELATED ARTICLES

Mest populär