Saturday, December 9, 2023
HemMLBDagar efter Yankees Rookies stora vinst, är Gerrit Cole avsedd för toppsilver...

Dagar efter Yankees Rookies stora vinst, är Gerrit Cole avsedd för toppsilver med en Al CY Young Finalist-plats?

Det var inte säsongen som uppfyllde förväntningarna från New York Yankees. Den 27-faldiga mästaren lyckades inte ta sig till World Series. Med tanke på att de spenderade mycket på säsongen ställde det frågan om lagets och spelarnas förmåga. Gerrit Cole förblev dock ett undantag efter att ha presterat bra för laget.

Stjärnkastaren spelade en avgörande roll för laget och tog många segrar. Det gjorde honom också till favoriten för Cy Young Award. Bekräftelsen från MLB har bekräftat hans kamp om det prestigefyllda priset. Noterbart, om han vinner, skulle det vara ytterligare en utmärkelse i bagen av Yankees, efter att Anthony Volpe vunnit Gold Glove-priset. Kommer detta att vara fallet?

Gerrit Cole Boost för Yankees efter Anthony Volpes guldhandske

Det har varit en häpnadsväckande resa för Gerrit Cole sedan hans MLB-debut. 33-åringen har slagit 1859 innings och har över 2152 strikeouts för att bli en av de mest produktiva spelarna i MLB:s historia. Han vann också flera utmärkelser, inklusive två MLB-strejkningar och AL ERA-ledare, vilket bidrog till MLB-bravader. Men under alla dessa år har Cole inte vunnit Cy Young Award i en stor miss. Även om det kan ändras i år.

Enligt uppgift har Pinstripes-stjärnan tagit sig till de tre sista nomineringarna av AL Cy Young Award. Det har hänt, allt tack vare en strålande säsong med 15-4 vid en ERA på 2,63 med 222 strikeouts till en PISK på 0,98. Med detta slutade Cole på sjätte plats i ligans topplistor, men hans totala satte honom före alla som kunde vara med på hans första AL Cy Award. Intressant nog har fansen erkänt detsamma och har sina tankar i liknande banor.

Med en majoritet av stöd ser Cole ut som en fast vinnare

För varje MLB-pitcher är Cy Young-priset ett bevis på deras hårda arbete och framgång på planen. Därför vill varje pitcher vinna den. Gerrit Cole, som inte har vunnit den tidigare, känner likadant och är bara ett resultat borta för att få det. Noterbart är att fans också har gett honom en tjänst före Kevin Gausman och Sonny Gray.

“Han är bäst … på och utanför planen”: När Gerrit Cole nästan förseglar Cy Young, ingen är mer vördnad över honom än Aaron Judge

Andra sa att Cole borde vinna

En tillade att det är en enkel vinst för Cole

Andra höll dock inte med om det och kallade urvalet fel

En annan förstärkte det med en fråga

Från reaktionerna är en sak synlig: Yankees-stjärnan är i en utmärkt position för att vinna priset. Det är dock få som har pekat ut den saknade Kyle Bradish från den. Vad är dina tankar om detta? Håller du med om urvalet? Dela dina tankar i kommentarerna.

Se berättelsen: Rankning av New York Yankees största World Series-misslyckanden

RELATED ARTICLES

Mest populär