Tuesday, February 27, 2024
HemNBADagar efter partnerskapet med Sabrina Ionescu minns Tony Parker Kobe Bryants oförtalade...

Dagar efter partnerskapet med Sabrina Ionescu minns Tony Parker Kobe Bryants oförtalade drömmar i WNBA

Den framtida generationen av basketspelare ser upp till den ikoniska Kobe Bryant. Många unga ballare idoliserar den femfaldige NBA-mästaren på grund av hans engagemang för spelet och arbetsmoralen. Och nu, en lång tid efter hans tragiska bortgång i en helikopterkrasch, ser hans fru Vanessa Bryant till att hans minne lever kvar som ett exempel för andra. Utan tvekan var Kobe en av de största sportambassadörerna någonsin.

För hans supportrar är det en tröstande syn att se att hans arv blomstrar i basketkorridorerna för kvinnor. Ytterligare bevis på det inflytande som denna NBA-hjälte hade på basket kommer från det aktiva engagemanget från collegekändisar som Angel Reese i hans välgörenhet.

Tony Parker pratar om Kobe Bryant

Tony Parker, den legendariske Spurs-spelaren, är allmänt känd för sitt förespråkande för damsport, vilket bevisas av hans ägande av ett lag i Frankrike, vilket visar hans orubbliga stöd för dambasket. Trots sin pensionering lyckades Tony Parker, en före detta point guard för San Antonio Spurs, ha en sista sensationell intervju tillsammans med Kobe Bryant. Under den här intervjun hade de ett djupgående samtal om dambasketens värld.

Netflix publicerade nyligen dokumentären Tony Parker: The Final Shot som ett sätt att hylla den legendariska point guard, som rider på vågen av The Last Dances enorma framgång. En mängd NBA-storheter lånar ut sin expertis till denna dokumentär, vilket ger en djupare förståelse för Parkers karriär. En av individerna som ingick i gruppen var den uppskattade Kobe Bryant, som tragiskt gick bort. Det här innehöll just en Hall of Fame-intervju och fick stor uppmärksamhet. Tony Parker mindes Kobe Bryants idéer.

Parker i en intervju nyligen pratade om Kobe och hans verksamhet i WNBA: “När jag gick i pension och gjorde min Netflix, accepterade Kobe för en intervju, och det var en av hans sista intervjuer, du vet innan han gick igenom, och det var därför jag gjorde det. och dedikerade min film till minne av honom…Vi pratar om kvinnospel. Du äger ett damlag i Frankrike, och du vet att han är stor med sin dotter i dambasket.”

Läs mer: Sabrina Ionescu går med i NBA World för att visa respekt efter Warriors assisterande tränares sorgliga bortgång

Parker parade ihop med Sabrina Ionescu

Med Cleveland Cavaliers och Brooklyn Nets vända mot Paris i Paris surrar staden av spänning när kändisar och idrottare samlas för att bevittna denna prestigefyllda NBA-match. Tony Parker deltog i matchen och pratade med några av de mest välkända figurerna i sportvärlden.

David Beckham, fotbollsstjärnan, var en av de stora som den tidigare San Antonio Spurs-spelaren hade interaktioner med. De två gav varandra en varm kram och en glad hälsning.

Förutom att interagera med dessa ikoner hade Sabrina Ionescu en minnesvärd stund med dem där de till och med tog en bild som snabbt blev viral.

Inlägget Days After Partnering Up With Sabrina Ionescu, Tony Parker Remembers Kobe Bryants Untold Dreams in WNBA dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär