Thursday, November 30, 2023
HemGolfDagar efter ett intimt bröllop på 1,5 miljoner dollar avslöjade Tiger Woods...

Dagar efter ett intimt bröllop på 1,5 miljoner dollar avslöjade Tiger Woods sina smekmånadsritualer med Elin Nordegren på en exotisk plats

Tiger Woods gifte sig med den svenskfödde Elin Nordegren vid en privat ceremoni på Barbados 2004. Även om han hade nått stjärnstatus då bjöd golfaren bara in sina familjer och några av sina nära bekanta till bröllopet. Men han minskade inte några kostnader i deras bröllopsarrangemang och hade till och med en extravagant smekmånad efteråt för det nygifta paret.

“Vi njuter av vår smekmånadsdykning varje dag, och det är första gången vi har varit ensamma på ett tag”, sa Woods efter sitt bröllop. “Vi är ensamma och njuter av det.”

Woods lät ingen veta om hans bröllopsdatum förrän en dag före ceremonin. Han var dock inte så hemlighetsfull om sin smekmånad. den 28-åriga brudgummen och hans 24-åriga brud tillbringade sin smekmånad på hans 155 fot långa yacht som heter “Sekretess”.

Golfaren och hans nya fru hade en extraordinär smekmånad. Ändå hade han tid att hålla ett konferenssamtal för att diskutera Target World Challenge på 5,25 miljoner dollar, genom vilken han avslöjade sin smekmånadsplats.

Varför höll Tiger Woods och Elin Nordegren sitt bröllop hemligt?

Det var ingen hemlighet att Woods hade börjat dejta Nordegren, barnskötaren till den svenske golfaren Jesper Parneviks familj, strax efter British Open 2001. Efter att ha dejtat i 18 månader friade golfaren till henne när han tog en solnedgångspromenad i Sydafrika. Ändå ville paret inte publicera sitt bröllop.

“Vi berättade egentligen inte för någon förrän i sista minuten,” förklarade golfaren för media varför paret höll sitt bröllop på 1,5 miljoner dollar hemligt. “Vi ville inte att det skulle komma ut,” tillade han.

“Bröllopet gick jättebra”, sa Woods efter ceremonin som hölls på den exklusiva resorten Sandy Lane på Barbados västkust. “Det var ett väldigt speciellt tillfälle. Vi hade bara en fantastisk tid”, fortsatte han, “med alla familjer där.”

Var några professionella golfare närvarande under deras bröllopsceremoni?

Efter att ha vunnit mer än 30 mästerskapstitlar, inklusive alla fyra majors, vann Tiger Woods erans bästa golfspelare före 2004. Det fick honom dock inte att kalla många av sina kollegor till sitt bröllop.

28-åringen bjöd bara in Notah Begay III, Mark O’Meara, John Cookoch Charles Howell III till hans bröllopsceremoni. Noterbart var det bara Cook och O’Meara som deltog i evenemanget. Medan Begays ryggskada hindrade honom från att resa, hade Howell ett PGA Tour-mästerskap att spela under Woods bröllopsvecka.

Även om han höll bröllopet hemligt, såg golfaren till att hans brud kände sig speciell under evenemanget. Den lyxiga smekmånaden efter bröllopsceremonin på 1,5 miljoner dollar är ett bevis på det.

RELATED ARTICLES

Mest populär