Saturday, December 9, 2023
HemNASCARDagar efter att ha tappat $5,6 miljoner på en herrgård, spenderar Kyle...

Dagar efter att ha tappat $5,6 miljoner på en herrgård, spenderar Kyle Larson ytterligare en miljon på förvärvsfans hävdar “Bigger Than My House”

När namnet Kyle Larson nämns är de saker som vanligtvis förknippas med NASCAR-stjärnan “stor förare”, “generationstalang”, “snart modern legend, etc. Men vad som normalt inte förknippas med Hendrick Motorsports-föraren är en tagg som “big spender”.

Men det verkar som om cupmästaren 2021 är ute efter att ändra den uppfattningen om honom.

Det beror på att Larson den senaste veckan eller så har spenderat mycket pengar. Verkligen, mycket.

Det rapporterades först att föraren #5 spenderade en siffra i bollplanet på nästan 6 miljoner dollar för en herrgård i Arizona. Och nu har Larson diskat med en ansenlig summa pengar igen på några dagar, den här gången på en buss.

Det är oklart vad den exakta siffran på hans senaste förvärv är, men med tanke på att det är en Newell, och baserat på intervallet för vad de går efter, är det mycket möjligt att Larson spenderade mellan 1 miljon dollar och 2 miljoner dollar på det.

Så Kyle Larsons nya motorcoach är riktigt fin.

Som, jag skulle kunna leva i det här på heltid och vara 100% lycklig lol pic.twitter.com/lbK7JwHFl5

— Sarah Davis 🏁🤫 23XI stan // off season edition (@sarahdavisagain) 30 november 2022

Föga överraskande var inte bara NASCAR-fansen imponerade av motorcoachen, de blev ganska drabbade av insikten om hur storslagen och utsökt cupmästarens nya åktur verkligen är.

Wow … det är säsongen för att spendera pengar! Han har precis köpt ett nytt hus också… pic.twitter.com/EehxrIbcGJ

— CATXAZ (@lakewino) 30 november 2022

Det här är större än mitt hus.

— AdaptivMom (@AdaptivMom) 1 december 2022

Är inte det där sexigt?? Newell är den föredragna bland toppförarna!! En ny enhet är 2,5 miljoner + och 18 månader kvar!!

— Scott A. George (@sagco) 1 december 2022

Nu är det vettigt varför han vill ha en större plånbok för att driva Chilibowl!

— Terry Hamman (@HammanTerry) 30 november 2022

Pengar köper fina saker!

— Mark Odom (@mdodom61) 30 november 2022

Fy fan att det där är ett hus

— Mike 🤘🏽 (@Mike_5Racin) 30 november 2022

2022 var en säsong av upp- och nedgångar för Kyle Larson

Efter att ha dominerat hela fältet under nästan en hel säsong med 10 tävlingsvinster 2021, vilket ledde till sin första cuptitel, stod Kyle Larson på mångas räkning som favorit för 2022. Och det verkade vara fallet in i säsongens första helg. också.

Hendrick Motorsports-föraren vann polen på Daytona och var ute efter att ta upp den nya säsongen på samma våglängd som han avslutade den förra.

Men det visade sig inte vara fallet.

Larsons år var full av inkonsekvenser och en ganska trasig bil, trots det vann han tre lopp och slutade 13 gånger inom topp 5. Men allt blev ogjort när han kraschade ur slutspelet på ROVAL, vilket ledde till en av 2022 års största upprörd i en säsong full av oväntade ögonblick.

Framöver skulle det vara intressant att se om Kyle Larson kan studsa tillbaka och sätta sin #5 Chevy Camaro tillbaka i dominanszonen.

RELATED ARTICLES

Mest populär