Thursday, November 30, 2023
HemNFLDagar efter att ha slagit Tom Bradys rekord, samarbetar JJ McCarthy med...

Dagar efter att ha slagit Tom Bradys rekord, samarbetar JJ McCarthy med NFL Legends varumärke för att marknadsföra Michigan Roots

Efter att ha slagit sitt rekord siktar QB nu på att slå försäljningen för sitt varumärke. I sitt lags prestation mot Purdue vann JJ McCarthy inte bara matchen utan satte också en milstolpe i sin karriär genom att överträffa det legendariska Tom Brady-rekordet med 24 av 37 passningar på 335 yards.

Det verkar som om McCarthy inte bara imponerade på publiken utan också på den tidigare rekordhållaren Brady med sina färdigheter, eftersom den sjufaldige Super Bowl-vinnaren enligt uppgift utökade ett erbjudande till den unge QB. Men för Tom Brady är det mer än bara ett överträffat rekord.

JJ McCarthy slår sig samman med Tom Brady

Den lysande QB från Michigan Wolverines slog sig samman med Tom Bradys klädmärke ‘Brady’s’ som varumärkesambassadör. Kollektionen lyfter fram “nästa generation av storhet”. Men samlingen är också en förkroppsligande av Brady som spårar tillbaka till sina Michigan-rötter. Den innehåller Brady väsentligheter, som hattar, skjortor, svettningar, etc. Men för de inbitna Brady-fans har den några T-shirts i begränsad upplaga av Brady under hans tid i Michigan. Tillsammans med McCarthy är även andra Michigan-idrottare med i kampanjen genom sina NIL-avtal.

Michigan QB hade en klassisk svart huvtröja med Bradys topografi över medan han pratade om vad Tom Brady är för honom. “Det är storhet för mig”, sa McCarthy och pratade om den arvkarriär som Brady gjorde från den punkt där McCarthy för närvarande står. Michigan QB är en av de finaste i ligan, med 2 134 yards, 18 touchdowns och tre interceptions den här säsongen. Dessutom är han också en potentiell Heisman Trophy-mästare. Karriärstatistiken som McCarthy har samlat på sig gör honom till ett hett mål för den kommande NFL-draften 2024.

Michigan är nummer 3 på slutspelsrankinglistan, vilket återspeglar lagets anda. Även om det kan ta emot mycket kritik just nu på grund av anklagelserna om skyltstöld och scouting utanför planen, skulle ingen tvivla på effektiviteten hos varje spelare i laget. McCarthy och Co. har visat fullkomligt engagemang, tydligt genom att han slog historiska rekord. Tillsammans med det etsade spelarna ytterligare en milstolpe, samt ett minne för livet genom att arbeta med ett klädmärke som ägs av ingen mindre än Tom Brady.

Tom Bradys klädlinje

Brady’s erbjuder ett brett utbud av fritidskläder, inklusive T-shirts, pikétröjor, sweatshirts, träningsbyxor, jackor och mer. Varumärket är populärt bland NFL-stjärnor, med många collegefotbollsidrottare som redan anslutit sig till varumärket, och mer på väg.

Läs också: När Michigan Prodigy slog Tom Bradys rekord i Passing Yards genom tiderna, låt oss titta på 5 collegerekord som fortfarande hålls av NFL-ikonen

Dessutom är det inte första gången Brady har valt någon från collegefotbollen under NIL-avtalet att vara varumärkesambassadör. Sheduer Sanders, värd för 4,8 miljoner USD, tecknades också med varumärket som deras första långsiktiga ambassadör förra året.

RELATED ARTICLES

Mest populär