Sunday, December 10, 2023
HemNASCARDagar efter att ha fyllt 43 år avslöjar Denny Hamlin det hjärtvärmande...

Dagar efter att ha fyllt 43 år avslöjar Denny Hamlin det hjärtvärmande födelsedagsmeddelandet från mamma och pappa

NASCARs nyligen utropade skurk har precis fyllt 43 år. Medan Joe Gibbs Racing-veteranen har sagt upp sig med tränaren Joe Gibbs, har han ännu inte vunnit en titel trots att han varit med i matchen i nästan 20 år. Men kan han bli mästare även i den här åldern? Det är miljonfrågan som ringer i fansens huvuden.

Trots de krossade titelförhoppningarna hade Hamlin en storslagen 43-årsdag som innehöll en överraskning från hans föräldrar. Veteranen tog med sig saker till sina sociala medier och delade bilderna i en tråd för sina ivriga följare som blev uppvärmda av att se den ljuva gesten från förarens föräldrar.

Denny Hamlin får en söt lapp och en “specialmåltid” av sina föräldrar när föraren fyller 43

En dag innan F1-extravaganzan gick ner i Vegas, NASCARs mest frispråkiga veteran, fyllde Denny Hamlin 43. JGR-föraren tog till sin Instagram för att dela utdrag från sin födelsedagsvecka i en tråd om 10. Hamlin delade bilder på honom med sina vänner och nära på den sociala medieplattformen för sina följare.

Detta inkluderade fotografier och korta klipp av föraren med sina kompisar medan de besökte Vegas GP, ett fotografi av föraren tillsammans med F1-mästaren Lewis Hamilton och den populära golftränaren som går förbi, Manolo undervisar i golf. Men det som fångade samhällets uppmärksamhet var förarens förälders söta och kärleksfulla gest att skicka en lapp till honom tillsammans med en “särskild familjemåltid” för att fira hans födelsedag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Denny Hamlin (@dennyhamlin)

I anteckningen stod det: “I 43 år har vi delat vår familjs speciella måltid. Det är vårt firande av din födelsedag. Den viktigaste dagen i våra liv. Älskar dig. Mamma pappa.” Ungefär som måltidens kärlek och värme var Hamlins inlägg ett bevis på föräldrars odödliga tillgivenhet mot sina barn oavsett ålder.

“Tveeggat svärd” – Hamlins svar på Austin Cindrics F1-kommentar

När Formel 1-tåget gjorde ett stopp i Las Vegas för motorsportjättens Sin City-debut, väntade NASCAR-nationen tillsammans med racingvärlden på en episk uppgörelse. Medan träningspasset i söndagens lopp började på fel fot, var racingfansen glada över att se händelserna.

Alla var dock inte hänförda av F1-cirkusen, Team Penskes Austin Cindric tog istället ett skarpt stick och nämnde den 7-faldige F1-mästaren Hamilton. I sin tweet skrev Cindric: Du köper en allmän inträdesbiljett (på NASCAR), och du kan komma och ta en selfie med din favoritförare och få en autograf nio gånger av 10, medan om jag går till (en) Formel 1-tävling , jag ser aldrig Lewis Hamilton.”

Medan förarens avsikt verkade som om det var en allmän jämförelse, hade Hamlin ett passande svar – ett som skulle få den genomsnittliga fansen att tänka. Hamlin sa: “Om något är lätt att få är det vanligtvis inte särskilt värdefullt.”

Dale Earnhardt Jr slår Lewis Hamilton på listan över rikaste förare med Jeff Gordon och Danica Patrick som ansluter sig

Ja, att få Hamiltons signatur är ovärderligt men måste det vara på fansens bekostnad? Kostnad i betydelsen, måste kampanjerna sätta championförare på en piedestal. Det är trots allt fansen som gjort dem populära.

RELATED ARTICLES

Mest populär