Thursday, November 30, 2023
HemNBADagar efter att ex Cowboys QB jämför honom med Michael Jordan, påpekar...

Dagar efter att ex Cowboys QB jämför honom med Michael Jordan, påpekar Deion Sanders stor skillnad i mentalitet mellan dem

Collegefotboll populariseras som aldrig förr, tack vare Coach Prime. Deion Sanders, NFL-ikonen, har satt nya standarder för college-fotbollslag under sin tid med Jackson State ur säljbarhetssynpunkt. Nu, å andra sidan, har Sanders helt enkelt gjort ett varumärke av Colorado Buffs genom att snabbt ändra hela perspektivet för laget under sitt år. Många fans kanske argumenterar om de dåliga poängen under deras första år. Sanders kan dock stolt säga att hans pojkar är några av de högst betalda när det gäller NIL-affärer.

Tja, tidigare Cowboys QB Quincy Carter höll med om hela affären, och jämförde Sanders till och med den legendariske basketspelaren Michael Jordan. ”Från storhet på planen till en helt ny dimension av

Deion Sanders delar med sig av sitt framgångsmantra

På frågan av en reporter tog upp samma jämförelse, där Micahel Jordan kunde vända ett negativt till ett positivt, tog Sanders tillfället i akt att presentera sitt fall. “Tja, mitt liv är positivt. Jag uppehåller mig inte vid gårdagen. Förluster är svåra att tömma enormt för mig eftersom jag är en bona fide vinnare, säger Sanders. Coach Prime tillade vidare, “Jag vill att fansen ska vara nöjda, jag vill att vår annons ska vara extatisk och jag vill att våra barn ska bli proffs och bli framgångsrika i alla former av mode som inkluderar att vinna.”

Därför visade Coach Prime återigen sin passion för spelet och inte bara för åsikterna. Tja, tittar man på den nuvarande säsongen och statistiken för Buffs har huvudtränaren fortfarande mycket arbete kvar att göra. Efter de mycket omtalade ändringarna i laget berättar Sanders om framstegen.

Deion Sanders på sitt försvar nyligen

Nåväl, modifieringarna och det hårda arbetet som lagts ner håller äntligen på att ta slut, eftersom fansen ser lite förbättringar i försvaret. På frågan om det, utarbetade Sanders med ett “De förstår det.”

Läs också: “Betala åtta dollar för två timmar”: Travis Hunters parkeringsavgifter väcker frågor om NCAA fotbollsprogram i Colorado

Sanders förklarade vidare hur att träna försvar är mycket tuffare än att träna offensiven. Ändå, när säsongen närmar sig sitt slut, förstår Colorado Buffs försvar schemat och förväntningarna från dem. Förhoppningsvis kommer fansen att få se ett mycket mer moget och utvecklat försvar nästa säsong.

RELATED ARTICLES

Mest populär