Tuesday, February 27, 2024
HemNFLCrushed Jalen Hurts sörjer med Nick Sirianni & Eagles efter fyra poängs...

Crushed Jalen Hurts sörjer med Nick Sirianni & Eagles efter fyra poängs rutt på nyårsafton

Philadelphia Eagles verkar tappa vägen när de närmar sig eftersäsongen. De möttes mot Arizona Cardinals för vecka 17 matchup, en match mot minnows som borde ha vunnit. Och nu ångrar en hjärtbruten Jalen Hurts att han saknade beslutsamhet i spelet.

Amerikas favoritvideo idag

Efter att ha gått på 5 matchvinnande rader två gånger den här säsongen har Eagles förlorat 4 på sina senaste fem. Även om QB Hurts har presterat ett snäpp, fortsätter laget sina svagheter. Och Hurts tvingas ta ödmjukhetsvägen inför tilltagande nederlag tillsammans med HC Nick Sirianni.

Jalen Hurts har ont av förlusterna

Cardinals hade förlorat 12 matcher den här säsongen och bara vunnit tre gånger. Därför var den naturliga förväntningen att Eagles skulle komma överst. Och Philly-laget såg ut att ha spelet i bagaget under de första två kvartalen, och ledde med 21-6 i början av den tredje. Men det var då hela helvetet bröt lös.

“Vi kunde ha varit bättre, mer effektiva, använde inte våra möjligheter, krediter till Cardinals”, sa Hurts på presskonferensen efter matchen. Men det var Cardinals som omsatte chanser. Cardinals QB Kyler Murray gjorde en spektakulär prestation när han samlade Cardinals tillbaka in i matchen och vann till slut med 35-31.

LÄS MER:

Jalen Hurts vs Jason Kelce: Vem är rikare och hur mycket?

Även om förlusterna ökar ser Eagles ut att få demonteras innan grundserien är slut. HC Nick Sirianni gav ett positivt budskap om hopp och tro till laget och eventuellt fansen.

Tränaren måste fortfarande tro på sitt lag

HC Sirianni å andra sidan gav ett lugnt besked till sitt lag i pressen. “Budskapet är att hålla ihop. Håll ihop. Många kommer att försöka peka fingrar… Men vi är i slutspelet”, sa tränaren. Även om QB skjuter på alla cylindrar, kan den här formen vara gynnsam för slutspel?

Jalen Hurts mot Cardinals blev den rekordstora QB för Eagles. Med totalt 37 TDs denna säsong slog han inte bara sitt tidigare rekord på 35 TDs från förra säsongen utan även rekordet för Randall Cunninghams 35 TDs. Laget fortsätter dock att förlora.

Tror du att Jalen Hurts kommer att kunna bära Eagles djupt in i slutspelet? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär