Saturday, December 9, 2023
HemSoccerCristiano Ronaldos grannar har tröttnat på hans lyxhus för 22 miljoner dollar...

Cristiano Ronaldos grannar har tröttnat på hans lyxhus för 22 miljoner dollar i Portugal – “Min trädgård är full av damm”

Planerna efter pensioneringen verkar vara klara för Cristiano Ronaldo. Den portugisiska superstjärnan bygger just nu sitt drömhus i sitt hemland, värt 22 miljoner dollar, där han kommer att bo efter att ha hängt upp stövlarna. Även om det ännu inte är färdigställt verkar det redan finnas en hel del problem kring bygget av huset. I ett chockerande avslöjande har CR7:s nya herrgård gjort sina grannar väldigt upprörda.

Tidigare hade Al Nassr-skepparen redan mött många motgångar när han byggde sitt nya hus. Nu har ett annat problem kommit till hans tröskel.

Grannar upprörda av Cristiano Ronaldos nya herrgård

Cristiano Ronaldo håller på att bygga en expansiv bostad i Portugal. Det har dock orsakat missnöje bland lokalbefolkningen på grund av konstruktionens inverkan på deras gator och privata fastigheter. I själva verket har spänningen att dela samma gemenskap med den legendariska spelaren på något sätt dött bland hans medgrannar.

Enligt Ok Diario, när några av hans grannar ombads kommentera Ronaldos herrgård, hade de inget annat än missnöje. En sa: “Huset har minst ett år kvar att byggas. Vi är trötta!”

Dessutom beskrev en annan familj också de problem som Ronaldos hus har skapat. – Vi har byggt i tre år. Huset är så stort att det ser ut som ett sjukhus. Min gata har varit avskuren i månader, min trädgård är full av damm. Allt på grund av farao Ronaldos ‘pyramid’, sa grannarna.

Tydligen kostade CR7:s herrgård runt 22 miljoner dollar. Därför, eftersom det är det dyraste huset i landet, är herrgården planerad att stå färdig 2024, vilket på något sätt har utökat både budget och tidslinje. Tyvärr har det lett till ett ökat missnöje bland grannar, som nu drar sig för att dela sitt grannskap med honom.

Hur det än må vara så är det verkligen ett stort problem för Ronaldo, eftersom han redan får sina grannar att lida utan att ens bo där.

RELATED ARTICLES

Mest populär