Saturday, December 2, 2023
HemSoccerCristiano Ronaldos "bästa vän" kallar Lionel Messi "den svåraste spelaren han någonsin...

Cristiano Ronaldos “bästa vän” kallar Lionel Messi “den svåraste spelaren han någonsin mött”

Det är inte många spelare som är taggade med etiketten att vara den svåraste spelaren att spela mot. Absolut inte av någon som har mött talanger i världsklass gång på gång, inklusive sådana som både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. Men för en Al Hilal-spelare är Lionel Messi någon som gett honom flest mardrömmar. Den marockanska landskampen berättar om dessa fall, eftersom han är uppriktig i en intervju nyligen.

Den tidigare Sevilla-spelaren berättade också om sin vänskap med Cristiano Ronaldo när de två spelade i Spanien. 32-åringen delade ett fängslande möte med Ronaldos son när han kom ihåg sina La Liga-dagar.

World No.13 väljer Lionel Messi som de flesta fruktade

Yassine Bounou, som rankades 13:e i Ballon d’Or 2023, var uppriktig i en intervju nyligen. Han delade med sig av sina tankar om det vackra spelet och dess krångligheter, men det som fastnade hos fansen var hans uppskattning för Lionel Messi. Den före detta Sevilla-stjärnan jämförde stjärnorna han har mött och hur Lionel Messi alltid har stuckit ut.

Al Hilal-spelaren som delade med sig av sin erfarenhet sa: “Suarez var fantastisk, Benzema är bra och Cristiano är bra. Och Messi gjorde mycket mot mig. Messi, den svåraste spelaren jag någonsin mött, dök plötsligt upp i området och satte bollen i mitt nät.”

Al Hilal innehar för närvarande toppositionen i Saudi League. Bounous värvning från Sevilla i somras har stärkt Jorge Jesus lags backlinje, och hållit lagets försvar starkt. Det har dock inte varit solsken för den Riyadh-baserade klubben eftersom deras talisman, Neymar, skadades tidigt på säsongen under landskampsuppehållet.

“Historiska utlottningar” – Cristiano Ronaldo utfärdar det första svaret efter att ha lett Portugal till ett perfekt EM-kval

Bounou, som nyligen gick med i de saudiska jättarna efter att ha tillbringat fyra år i Spanien, har haft många matcher mot vinnarna av Ballon d’Or. Målvakten pratade dessutom om ögonblicket han blev vän med den tidigare Real Madrid-forwarden Cristiano Ronaldo.

Bounou knyter an genom Ronaldo Jr.

Yassine Bounou delade nyligen historien om sin osannolika vänskap med Cristiano Ronaldo. Enligt Bounou är Ronaldo inte bara en fotbollsikon utan också en av hans goda vänner. Deras vänskap började med ett tröjbyte under ett möte mellan Sevilla och Real Madrid.

Bounou, som erkände Ronaldo som en genuint bra individ, mindes en match på Bernabeu där portugisen gjorde fyra mål mot honom. Trots den hårda konkurrensen sträckte sig deras vänskap bortom spelet. Efter matchen åtföljdes Ronaldo av sin son, som var stolt över sin fars anmärkningsvärda bedrift och sa: “Min far gjorde fyra mål mot dig.”

Spola framåt till nuet, Ronaldos son har vuxit upp och båda familjerna befinner sig i Saudiarabien. I ett lättsamt ögonblick retade Ronaldos son lekfullt Bounou och föreslog en framtida utmaning: “Bono… vi får se när han gör några mål mot dig.” Denna vänskap, född på planen, har utvecklats till ett genuint band som bryter fotbollens barriärer.

RELATED ARTICLES

Mest populär