Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerCristiano Ronaldo vs David Beckham – Vem har ett högre nettovärde 2024?

Cristiano Ronaldo vs David Beckham – Vem har ett högre nettovärde 2024?

Flera fotbollsstjärnor som varit framgångsrika på planen har också överskridit gränserna utanför planen. Två av dem i denna kategori är David Beckham och Cristiano Ronaldo. Under sina spelarkarriärer har de vunnit flera troféer för klubb och land. Men duon har också sett till att framgångarna har gynnat dem ekonomiskt.

Det råder ingen tvekan om att den yngre generationen fotbollsstjärnor kommer att hämta inspiration från ikonernas affärssinnet. Låt oss titta på vilka av spelarna som hade ett större nettovärde 2024 mellan sig.

Cristiano Ronaldos intäkter bevisar att himlen inte är gränsen

Både David Beckham och Cristiano Ronaldo gjorde sina genombrott i Manchester United innan de gjorde det glittriga bytet till Real Madrid. Men efter det gick deras karriärer olika vägar. Det som förblev detsamma för duon var att båda har tjänat en hel del pengar på och utanför planen. Nettovärdet för Al Nassr-stjärnan uppskattas för närvarande till cirka 600 miljoner dollar. Ronaldo tjänar ungefär 210 miljoner dollar per år på att spela för de saudiska jättarna. På rekommendationer tjänar han cirka 40 miljoner dollar årligen. 2016 har 38-åringen också skrivit på ett speciellt livstidsavtal med sportklädesjätten Nike värt 1 miljard dollar.

Ronaldo har också tjänat stora pengar på sina tidigare klubbar. Enligt rapporter tjänade Cristiano Ronaldo en lön på 64 miljoner dollar från sitt fyraårskontrakt med Juventus efter att ha avslutat sin vistelse i Real Madrid. Förväntningen är att när han väl bestämmer sig för att gå i pension kommer Al Nassr-stjärnan att ansluta sig till en elitkategori av idrottare med ett nettovärde på över 1 miljard dollar.

Det råder ingen tvekan om att siffrorna för den portugisiske forwarden är häpnadsväckande. Men den nuvarande Inter Miami-ägaren och Englandslegendaren David Beckham är en annan figur vars nettovärde har sprängt genom taket.

Läs mer: – Cristiano Ronaldos träningsrutin och träning – 5 träningar unga fotbollsspelare bör följa

David Beckham är det största exemplet på att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt

Nettovärdet för den 48-årige David Beckham uppgår till 450 miljoner dollar i december 2023. David Beckham från början av sin spelarkarriär såg till att han fick bra kompensation för sina tjänster. Under sin tid med Manchester United var han deras bäst betalda spelare. Han tjänade också 42 miljoner dollar under sin fyraåriga vistelse i Real Madrid. Men hans huvudsakliga intäkter började efter hans flytt från MLS till LA Galaxy. Han fick ungefär 250 miljoner dollar i fickan på MLS-klubben.

David Beckham fick också möjligheten att köpa en MLS-franchise för 25 miljoner dollar. Senare efter pensioneringen utövade han det, och grunden till Inter Miami lades. Flera rapporter har också hävdat att han tjänade 125 miljoner dollar årligen för att främja Qatar som värd för VM 2022 som ambassadör. Han har också skrivit på ett häpnadsväckande 160 miljoner dollar livstidskontrakt med Adidas. Hans olika företag och satsningar har också bidragit till hans årliga resultat.

Dessa ikoniska idrottare är levande exempel på att det finns så mycket i livet bortom sport. Vem är din favoritstjärna, Beckham eller Ronaldo? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Inlägget Cristiano Ronaldo vs David Beckham – Vem har ett högre nettovärde 2024? dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär