Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerCristiano Ronaldo står inför förbud för Al Nassr eftersom han måste undvika...

Cristiano Ronaldo står inför förbud för Al Nassr eftersom han måste undvika bokning mot Al Shabab

Al Nassrs uppdrag för ytterligare en trofé återupptas i morgon. King Cup of Champions kvartsfinaler lockar för Cristiano Ronaldo och den Riyadh-baserade klubben. Den portugisiske stjärnan måste dock vara försiktig, eftersom han kan bli avstängd för den avgörande semifinalavgörelsen.

Amerikas favoritvideo idag

Al Nassr-skepparen har varit i fantastisk form den här säsongen och gjort mål för skojs skull. För närvarande är bäste målskytt i ligan på ett uppdrag att vinna många troféer, vilket var en stapelvara under hela hans karriär. Men det finns en sak som kan hindra honom från att gå in i King Cup-semifinalen om hans lag går igenom.

Cristiano Ronaldo måste hålla sig disciplinerad

Al Nassr kvalificerade sig till King Cup-kvartsfinalen efter att ha slagit Steven Gerrards Al Ettifaq i åttondelsfinalen. Men Cristiano Ronaldo fick gult kort mot dem redan i den 12:e minuten. Detta kan potentiellt leda till avstängning om han får ytterligare ett gult. Som delar risken är hans landsman Otavio, som också fick en varning i samma match.

Ronaldo fick en varning i den senaste matchen för att ha visat oliktänkande mot domaren. Senare såg matchen några mycket intensiva ögonblick när Anderson Talisca togs av. Anfallaren fick ett andra gult när hans armbåge träffade ansiktet på en motståndarspelare. Det var dock Sadio Manes sena mål i förlängningen som säkrade kvartsfinalplatsen för Al Nassr.

Den 5-faldiga Ballon d’Or-vinnaren är känd för att ibland bli arg på domare. Faktum är att CR7 kunde ha fått ytterligare ett gult för att ha höjt rösten mot Taliscas beslut.

Ronaldos fullbordar en episk milstolpe

Nyligen gjorde Cristiano Ronaldo sitt 1200:e fotbollsmatch mot Al Riyadh i Saudi Pro League. Det finns bara få spelare som spelat fler matcher än Al Nassr-kaptenen, inklusive den bortgångne legenden Pele. Dessutom gjorde Al Nassr nummer sju ett mål, vilket hjälpte laget att vinna matchen bekvämt med 4-1.

Stjärnan har varit i strålande form den här säsongen och gjort 19 mål på 21 matcher. Förutom det gav han också 10 assist. Al Nassr hoppas att deras nästa semifinal mot Al Shabab kommer att bevittna Ronaldos bästa utan risk för bokning. Han brinner alltid för att vinna och tror att han har rätt för det mesta. Men spelarna och fansen hoppas att han kan undvika en bokning och ta sig till semifinalen i tävlingen.

RELATED ARTICLES

Mest populär