Saturday, January 28, 2023
HemSoccerCristiano Ronaldo skickar ett hjärtligt meddelande till Pele på sjukhus, som ändrade...

Cristiano Ronaldo skickar ett hjärtligt meddelande till Pele på sjukhus, som ändrade sin bio på Instagram efter att den portugisiska stjärnan slog sitt målrekord

Cristiano Ronaldo efter matchen mot Schweiz pratade inte bara om sin flytt till Al Nassr utan skickade också ett hjärtligt meddelande till kung Pele. Cristiano började matchen på bänken efter fiaskot under Sydkorea-matchen. Även om manager Fernando Santos gjorde det klart att det inte finns några skillnader mellan honom och spelaren.

Fansen är medvetna om att Pele och Cristiano Ronaldo beundrar varandra mycket. Pele är full av lovord om den portugisiske forwarden.

Cristiano Ronaldo önskar Pele ett snabbt tillfrisknande

Förra veckan dök det upp nyheter om att fotbollslegendaren Pele flyttades till vård i livets slutskede efter att han slutat svara på cellgiftsbehandlingen. När nyheterna dök upp bad alla runt om i världen, inklusive fotbollsstjärnor, för hans hälsa. Sociala medier var fulla av böner för legenden. Även om nu allt verkar okej, eftersom Pele själv delade ett meddelande om sin nuvarande hälsostatus.

Efter att ha besegrat Schweiz i åttondelsfinalen fick Ronaldo några frågor, inklusive Pele, från media på väg tillbaka till omklädningsrummet.

Spelaren var snabb att svara (via UOL), “Bli bättre; bli bättre Pelé. Vår kung måste bli bättre. Det är allt vi vill.”

Ronaldo svarade också på en fråga om hans flytt till Al Nassr. Spelaren förnekade alla rykten om att han accepterade erbjudandet. Även om spelaren medgav att förslaget ligger på bordet. Ronaldo vill fokusera på VM och kommer att bestämma sig för sin framtid när kampanjen är slut. Det ska bli intressant att se var Ronaldo spelar nästa år.

Cristiano Ronaldos mål fick Pele att uppdatera Instagram-bio

Pele, den enda fotbollsspelaren som vunnit tre fotbolls-VM i historien, är en sportikon. Under sin resa gjorde han många skivor. Han är fortfarande den yngsta spelaren att göra mål i VM-finalen och ett hattrick i VM. Det officiella rekordet för flest mål, 757, stod i hans namn. Samtidigt slog Ronaldo rekordet 2021 när han spelade för Juventus.

3 – Den enda spelaren som har vunnit VM vid tre tillfällen är Pelé, som vann 1958, 1962 och 1970 med Brasilien. Mästare. #OptaWCCountdown pic.twitter.com/qF55YSR6mh

— OptaJoe (@OptaJoe) 11 juni 2018

I samma ögonblick som Ronaldo slog rekordet gjorde Pele en konstig sak. Pele gjorde ändringar i sin Instagram-bio. Han uppdaterade antalet mål från 757 till 1283. Även om fansen var snabba att upptäcka det och svara på legenden på sociala medier.

Å andra sidan slår Cristiano Ronaldo målrekord för skojs skull och har passerat 800 karriärmål. Han har också rekordet att göra fler internationella mål. Nyligen, efter att ha gjort mål mot Ghana, blev Ronaldo den enda spelaren i historien att göra mål vid fem olika världscuper. Portugal kommer härnäst att ta sig an Marocko i kvartsfinalen och Ronaldo hoppas kunna lägga till målsiffran och ta Portugal till nästa steg.

Nu när alla är medvetna om hans hälsostatus för Pele, låt oss veta dina tankar om fotbollsikonens karriär. Kommer det att finnas någon spelare i framtiden som vinner tre världscuper?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär