Friday, December 8, 2023
HemBoxingCristiano Ronaldo, 37, "faller": obesegrade mästaren Tyson Fury före Portugal vs. Sydkorea

Cristiano Ronaldo, 37, “faller”: obesegrade mästaren Tyson Fury före Portugal vs. Sydkorea

Portugals fotbollslegend Cristiano Ronaldo har pratat om staden den senaste tiden. För inte så länge sedan hade han en kontroversiell intervju med Piers Morgan. Det ledde i slutändan till att Ronaldo sa upp sitt kontrakt med Manchester United med en ömsesidig överenskommelse med klubben.

Han fokuserar just nu på det pågående fotbolls-VM. Ronaldos lag kommer att möta Sydkorea den 2 december. Se vad WBC tungviktsmästaren Tyson Fury har att säga om CR7.

Tyson Fury slogs senast inne i boxningsringen i april mot Dillian Whyte. Han hade meddelat att han gick i pension då, men senare meddelade han sin comeback till sporten.

Nu kommer han att möta Derek Chisora ​​den 3 december, på Tottenham Hotspur Stadium i London. Det blir hans första kamp efter att han meddelat att han går i pension.

När han pratade om Cristiano Ronaldo sa Fury, “Ronaldo är 37, han har levt som en otrolig professionell livsstil och han minskar på ett sätt. Och han har haft den bästa specialisten i världen, han har haft de bästa läkarna, han har haft de bästa allt.”

Den nuvarande generationen har turen att ha upplevt Ronaldos arv. Han är erkänd som en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna. Men eftersom detta kan bli Ronaldos sista VM är fansen särskilt sugna på att se Portugals matcher.

Tyson Fury redo för en spännande boxningsserie för 2023

‘The Gypsy King'(32-0-1) kommer först att spela mot Chisora ​​i helgen. Efter denna kamp kommer Fury att förbereda sig för den förmodligen största sammandrabbningen i sin karriär.

Han är tänkt att gå upp mot den ukrainske boxaren Oleksandr Usyk under första halvåret 2023. Denna kamp kommer att kröna en av dem som den obestridda tungviktsvärldsmästaren.

Dessutom har WBC beordrat en kamp mellan Deontay Wilder och Andy Ruiz Jr. Segraren i denna strid kan gå upp mot Fury för sitt WBC-bälte. Å andra sidan har den 34-årige boxningsmästaren också antytt att han vill slåss mot Anthony Joshua också inom en snar framtid.

Vad tycker du om Furys kommentarer till Cristiano Ronaldo under tiden? Skriv dina åsikter om det i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär