Saturday, December 9, 2023
HemeSports"Crikey, inte vad jag förväntade mig!" – Fans chockade av Marvels...

“Crikey, inte vad jag förväntade mig!” – Fans chockade av Marvels Midnight Suns när den kommande superhjältetiteln tar fart

Det har kommit massor av nya titlar under 2022 som överraskade spelcommunityt när de debuterade. Det ser ut som att Marvel’s Midnight Suns kommer att bli ännu ett sådant spel; det har den faktiskt redan gjort.

Bara några dagar innan dess slutliga lansering har de tidiga reaktionerna för Marvels Midnattssolar varit ute, från kritikerna. Och efter majoriteten av recensionerna har det kommande superhjälteprojektet från Firaxis häpnat fansen. De flesta av dem antog till en början att det skulle visa sig vara en medioker release. Överraskande nog kommer det dock inte att bli fallet alls!

Fans blir exalterade efter att ha sett chockerande överväldigande recensioner för Marvel’s Midnight Suns inför debuten

Om någon missade att hålla reda på det, är Midnight Suns en taktisk RPG, gjord av Firaxis Games i samarbete med Marvel Games. Den kommer att innehålla karaktärer från de berömda Marvel-serierna som Avengers, X-Men, Runaways och Midnight Suns förstås.

Marvel’s Midnight Suns kommer att göra det möjligt för spelarna att skapa sin egen superhjälte, kallad “The Hunter”. Dessutom kommer huvudpersonen att ha möjlighet till över 40 olika superkrafter. Nu när den släpps kommer den ännu inte att släppas fredagen den 2 december. Men spelet har redan skapat ett oväntat buzz, tack vare de alltför positiva recensionerna från majoriteten av de välrenommerade butikerna.

Till att börja med har webbplatser som VGC och GamesHub gett den ett perfekt betyg på 5 av 5 vardera. När vi gick vidare gav PCGamesN och Gamepur det ett imponerande betyg på 9 av 10 vardera.

Marvels midnattssolar | Recensioner

5/5 – GamesHub
5/5 – VGC
9.5 – Gud är en nörd
9 – TheSixthAxis
9 – GameSpew
9 – PCGamesN
9 – Gamepur
88 – PC-spelare
8 – Gamespot
8 – GamesRadar
8 – RPG-webbplats
8 – IGN
7.5 – Destructoid

MC: 86https://t.co/5qEitl6QIh

OC: 85https://t.co/ulLeao6IxP pic.twitter.com/yOfKqrkvgZ

— Shinobi602 (@shinobi602) 30 november 2022

Dessutom gav andra framstående webbplatser som IGN, GameSpot, GamesRadar och RPG Site alla Marvel’s Midnight Suns en solid poäng på 8 av 10 vardera. Inte bara det, recensionsaggregatorwebbplatsen Metacritic gav också ett mycket bra betyg på superhjältetiteln. När detta skrivs har spelet fått en poäng på 83, för PC-plattform, baserat på 57 kritikerrecensioner.

När de såg den här typen av prestanda av den kommande titeln blev de flesta spelentusiasterna i misstro. På sociala medier uttryckte många av dem sina reaktioner genom att nämna att de inte förväntade sig fantastiska recensioner för detta erbjudande. Men det har lyckats bevisa att de har fel. “Crikey, inte vad jag förväntade mig!” skrev en användare på Twitter. Sammantaget är många spelare nu minst sagt hajpade för det.

Crikey, inte vad jag förväntade mig!

— Ben Sampson (@bdsampson) 30 november 2022

Detta har chockat mig så mycket

— Dave (@BaldDavid_) 30 november 2022

Va. Förväntade mig ärligt talat att spelet skulle landa på 70-talet, så det här är en trevlig överraskning.

— Michael Solseth (@mas8705) 30 november 2022

Jag förväntade mig inte så bra recensioner baserat på de senaste förhandsvisningarna och filmerna. Positivt överraskad.

— Oren Giladi (@OrenGiladi) 30 november 2022

Åh wow bättre än jag förväntade mig. Kommer att lägga upp detta på önskelistan!

— Evan P (@E_Vaan) 30 november 2022

Åh wow hade inte förväntat mig detta!

— Akki_510 🪓🥶 (@akkigotdasauce_) 30 november 2022

Jag är lite förvånad pic.twitter.com/Q3HXZO1NFo

— Alex Saber (@alexS247) 30 november 2022

Midnight Suns kommer ut fredagen den 2 december till PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S och Xbox One.

RELATED ARTICLES

Mest populär