Friday, February 3, 2023
HemAlpine skiing"Crashing är bara en del av vårt jobb": Lindsey Vonn tar döden...

“Crashing är bara en del av vårt jobb”: Lindsey Vonn tar döden med kliv som en del av hennes passionerade yrke

Huvudkomponenterna i flera sporter är den fysiska förmågan och känslan för att utföra dem. Den dolda och viktigaste nödvändigheten är dock mod. Oavsett om det är bergsklättring eller surfing kräver sporten en moxie för att utföra den. Likaså är alpin skidåkning en sådan sport som inte bara ger en adrenalinkick utan också en riskkant för den som utövar den.

Den legendariska alpina skidåkaren Lindsey Vonn öppnade upp om riskerna och hoten som är inblandade i hennes älskade skidsport. Förutom sportens risker avslöjade Vonn också vad som driver henne att övervinna riskerna med skidåkning.

Lindsey Vonns syn på extremiteter involverade i skidåkning

För ett par månader sedan satt Lindsey Vonn med Graham Bensinger för att prata om de olika riskerna som är involverade i skidåkning. Olympian pratade djupt om sportens osäkra situation. Hon förklarade farorna med sporten, “det finns människor som har blivit förlamade, tappat sina ben, det finns människor som har dött, det är de risker vi tar”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av LINDSEY • VONN (@lindseyvonn)

38-åringen var dock inte rädd för hoten eftersom hon sa: “Jag älskar det så mycket, det finns inget med det som skrämmer mig”. Vonn nämnde faktiskt hennes strävan att övervinna rädslan, som hon tillade, “ju snabbare jag går desto roligare har jag”.

DYK DYPARE

Skidåkaren delade vidare en positiv syn på farorna med sporten. “Kraschning är bara en del av vårt jobb, du vet. Nedgångarna får dig också att uppskatta topparna mycket mer”. Lindseys optimistiska syn på de hotfulla scenarierna visar tydligt att hon älskar sin skidsport högt.

Lindsey Vonn gick i pension med några allvarliga skador

Vinnaren av 4x världscupens totala mästerskap, Lindsey Vonn gick i pension år 2019. Under sin pensionering led hon av några frakturer i vänster knä och ett fullständigt skadat brosk i höger knä. Omedelbart när hon gick i pension genomgick den amerikanska skidåkaren några operationer, men hon kan inte hantera tunga arbetsbelastningar. Men 38-åringen mentorar fortfarande aktivt många skid-entusiaster genom sina sociala medier.

Lindsey Vonn beundrar verkligen sin älskade sport. Oavsett hur många risker sporten innebär, uttryckte Vonn upprepade gånger sin vilja och beslutsamhet att vinna stort.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär