Wednesday, December 6, 2023
HemMLBCraig Counsell beskriver en ljus framtid i Chicago när ungarna tillkännager sin...

Craig Counsell beskriver en ljus framtid i Chicago när ungarna tillkännager sin nästa skeppare – “Det är dags att vara en unge”

Craig Counsell har satt nytt rekord denna lågsäsong. Veteranen Milwaukee Brewers manager har skrivit på ett massivt avtal med Chicago Cubs på fem år och 40 miljoner dollar. Den formella introduktionen har skötts idag och presskonferensen har gett Cubs fans mycket att se fram emot. 2023 var inte det bästa men klubben tror helt klart på sin nya skeppare. Counsell tror också på Chicago.

Den nya managern är oerhört hoppfull om sitt lag och säger att de kommer att ha en “spännande framtid”. I en stor upprördhet för Milwaukee lämnade MLB-veteranen sin post hos Brewers för att ansluta sig till sina rivaler. Med Chi-Town är Counsell redo att förändra basebollen.

Counsells förutsägelse för Chicago Cubs

Hoppet är drivkraften i allas liv – alla situationer kan bli bättre med bara lite tro. Den senaste presskonferensen för Cubs bevittnade en liknande situation. Även om lagets nuvarande statistik inte är särskilt imponerande, har den nya managern förbättringsplaner. “Det här är rätt, man, det här är det rätta som händer här, och det här är något som är väldigt speciellt. Så det har varit en stor del för mig.”

Craig Counsell förklarade ytterligare sina åsikter om sitt nya lag och sa till media: “Från basebollsynpunkt, ni vet, såg jag snabbt att organisationen bara är vid bra hälsa, och det gav en mycket övertygande vision om det. Det är dags att bli en unge.” Han öppnade dock inte upp om de exakta idéerna eller vad han har planerat för denna lågsäsong. Det han pratade om var en “riktigt spännande framtid framför oss.”

Det Chicago-baserade laget har inte varit kopplat till någon spelare eller spekulerat i att jaga någon potent fri agent hittills i vinter. Ändå är lagets 56 skeppare hoppfull om sin plikt att ta klubben till nästa nivå. När han förbereder sig för kärleken som Chicago troligen kommer att överösa honom, förväntade sig inte Counsell denna nivå av hans tidigare stads raseri.

Milwaukee’s Wrath blåste bort Craig Counsell

Counsell ledde Milwaukee Brewers i nio år efter att ha spelat i lagets färger under sina aktiva dagar. Förståeligt nog ville han ha en förändring. Cream City kan ha förstått det om det inte varit Cubs som han valt. Craig Counsell var inte beredd på detta, från raseri på nätet till förstörda affischer.

“Det var min missräkning”, sa han till ESPN. “När tiden går framåt är jag väldigt stolt över det som hände i Milwaukee. Jag tror att tiden kommer att se positivt på vad som åstadkommits under de nio åren jag var chef där.”

Det kommer att ta tid för såren att läka men under tiden kommer Counsell att arbeta med att återuppbygga Chicago Cubs.

Se berättelsen: Young Yankees Sensation Anthony Volpe skiner ljust 2023 guldhandskevinnare Upstages World Series MVP Corey Seager

RELATED ARTICLES

Mest populär