Wednesday, December 6, 2023
HemNFLCowboys ska äntligen införa Hall-of-Fame HC Jimmy Johnson i hedersringen

Cowboys ska äntligen införa Hall-of-Fame HC Jimmy Johnson i hedersringen

När Cowboys förbereder sig för kampen mot Carolina Panthers, bestämde de sig för att hylla Jimmy Johnson, och vi kommer att se det snart, strax efter jul!

Johnson är en legendarisk tränare som började sin karriär med Cowboys för decennier sedan och ledde laget till två Super Bowl-mästerskap.

Tränaren, som valdes in i Pro Football Hall of Fame 2021, har fått sin statur förhöjd ytterligare. Han är den 24:e cowboyen att uppnå vad han har uppnått med den rikaste franchisen i sporthistorien. Cowboys ägare, Jerry Jones, och Jimmy Johnson sågs hänga på Panthers match.

Välkommen, Jimmy Johnson

Cowboys valde in sin tidigare tränare, Jimmy Johnson, i Cowboys Ring of Honor på söndagen. Han kommer att firas för sina prestationer den 30 december, när Dallas Cowboys spelar mot Detroit Lions på AT&T Stadium. Från tweeten från Jane Slater ser det ut som att Johnson var Cowboys hjärta och själ när han tog över laget.

“Du var inspirerande, jag kan inte ha känt då, jag kan inte tro nu att vi kunde uppleva en sådan tid i våra liv.” Sa Jones till Johnson.

Tydligen tror många att Johnsons ämbetstid med Cowboys tog slut på grund av något bråk mellan honom och ägaren Jerry Jones. Men enligt Johnson fanns det inget att slåss emot.

“Många människor har pratat om spänningen mellan oss, men vi var aldrig oense om någonting”, sa Johnson som svar till Jerry Jones. Johnsons ämbetstid med Cowboys var lagets gyllene era när Jerry Jones bestämde sig för att befästa honom med Ring of Honor.

Jimmy Johnsons fantastiska tid

Johnson gick med i Cowboys som deras HC 1989, året då Jerry Jones tog över Dallas Cowboys från HR Bright. The Triples, Michael Irvin, Troy Aikman och Emmitt Smith togs in i Cowboys för att hjälpa dem att vinna en Super Bowl-titel. Johnson hjälpte Cowboys att vinna Super Bowl i år 4, år 5 och år 7 av sin karriär med Dallas Cowboys.

Han coachade 7 andra Pro Bowlers, förutom Smith, Aikman och Irvin. Förutom dessa 3 blev Larry Allen och Charles Haley också Hall of Fame-invalda. Per Jane Slater, Ian Rapoport och många fotbollsentusiaster, Johnsons Ring of Honor var länge väntad, men hon är han nu.

Vilka är dina favoritretro Dallas Cowboys-ögonblick? Låt oss veta nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär