Friday, December 1, 2023
HemNFLCowboys CB DaRon Bland gör historia genom att knyta NFL Single Season...

Cowboys CB DaRon Bland gör historia genom att knyta NFL Single Season Record

Dallas Cowboys dominerar Carolina Panthers och leder med 30-10 i fjärde kvartalet. Cowboys är på väg att vinna en seger som skulle föra deras ligaresultat till 7-3. Till lagets firande är deras hörnback DaRon Bland, som har skrivit historia genom att slå rekordet för det högsta antalet avlyssningar under en enda säsong.

Bland, draftad av Cowboys i den femte omgången av 2023 års draft, fortsätter att briljera för laget och visar konsekvent upp sin skicklighet. Denna prestation markerar ännu en viktig milstolpe i hans NFL-karriär.

DaRon Bland och hans ikoniska karriär

Den här säsongen har Bland visat sig vara en av de främsta hörnbackarna i ligan, och hans senaste milstolpe står som bevis. Under söndagens match mot Panthers säkrade han sitt fjärde val-6 för säsongen, vilket gjorde det enstaka säsongsrekord för avlyssningar som gavs en poäng. Tidigare hade bara tre spelare – Ken Houston (1971), Jim Kearney (1972) och Eric Allen (1993) uppnått detta märke.

Ett intressant faktum är att han uppnådde denna milstolpe på bara 10 matcher. Bland har konsekvent visat upp sin sanna potential i back-to-back-säsonger. Säsongen 2022 ledde han i interceptions trots att han bara spelade hälften av matcherna. Nu, under två säsonger, har han totalt 11 interceptions, vilket är ganska anmärkningsvärt.

RELATED ARTICLES

Mest populär