Wednesday, December 6, 2023
HemNFLCowboys-ägaren Jerry Jones hade mycket att säga om LeBron James' Viral Take...

Cowboys-ägaren Jerry Jones hade mycket att säga om LeBron James’ Viral Take on his 1957 Desegregation Photo

Efter att ha besegrat Portland Trail Blazers-laget i onsdags, gav LeBron James en eldig presskonferens efter matchen. I den här pressen ställdes han frågor till reportrarna angående Jerry Jones protestfoto från Desegregation. Han sköt tillbaka mot media för att de visat dubbelmoral när det gäller kontroverserna kring Kyrie Irving och Jerry Jones. Efter den intervjun gav Jones äntligen ett svar på LeBrons kommentarer.

Jones möttes av en hel del motreaktioner angående ett foto från 1957, där han verkade stå vid Desegregation-protesten och försökte stoppa 6 afroamerikanska studenter från att komma in på North Little Rock High School.

Jerry Jones svarar på LeBron James kommentarer

I en intervju nyligen nämnde Jones att han hörde vad LBJ hade att säga om hans kontrovers. Som svar, Cowboys ägare sa, “Först och främst måste du höra mig säga hur mycket jag tänker på LeBron. Jag känner inte till någon jag respekterar mer.”

Cowboys ägare Jerry Jones på @1053thefan på frågan om LeBron James senaste kommentarer och att James inte längre är ett Cowboys-fan: pic.twitter.com/iwY5jte10U

— Jon Machota (@jonmachota) 2 december 2022

Noterbart, James har alltid varit ett stort Cowboys-fan, och det gjorde Jones riktigt glad. Enligt Jones kunde Lakers-stjärnan ha blivit en fantastisk tight end.

Sedan pratade Cowboys-ägaren om James inflytande på sporten och media. “Jag hörde vad han hade att säga… Visst, han har inflytande, och bara på grund av allt ovan, hans prestationer, hur han har använt sin sport och hur han använde sin plattform. Hur vi har gjort det. Han har förbättrat basket, han har tjänat många människor mycket pengar. Det hoppas jag att jag också har, sa Jones vidare.

Noterbart är att LBJ tillfrågades många gånger om sin tidigare lagkamrat, Kyrie Irvings kontroversiella tweet, som fick honom avstängd i 8 matcher. James fick dock inga frågor angående Jones-kontroversen; därför grävde han i media för att ha försökt begrava nyheterna.

Inledningsvis började kontroversen när Washington Post postade det fotot på Jones och skrev en artikel om det. På frågan om bilden bekräftade Cowboys ägare att det verkligen var han. Han klargjorde dock att han inte visste vad som faktiskt pågick som 14-årig unge då. Som nyfiken unge stod han bara där.

Han betonade vidare det faktum att de sakerna aldrig får hända just nu i denna tid. Trots hans förklaringar kritiserade många fans och analytiker honom fortfarande. Men många av dem stöttade honom också, som sportjournalisten Stephen A. Smith och tidigare Cowboys-spelaren Pacman Jones.

RELATED ARTICLES

Mest populär