Friday, February 3, 2023
HemTennis"Couldn't Keep It Inside" - Martina Navratilovas aningslösa bekännelse en gång om...

“Couldn’t Keep It Inside” – Martina Navratilovas aningslösa bekännelse en gång om hur hon var helt olik Chris Evert “From the Neck Up”

Chris Evert och Martina Navratilova styrde tennisbanorna redan på 90-talet. Båda tennisspelarna har sin egen olika aura när de går in på tennisbanorna. Även om deras rivalitet på tennisbanan var det som gjorde båda tennisspelarna kända. De blev så småningom goda vänner och sågs till och med ibland tillsammans när deras vänskap växte med tiden. Evert och Navratilova pratade dock om hur de var ganska olika varandra redan 2008.

En klassisk rivalitet mellan två välkända tennisspelare njöts av alla tennisfans på den tiden. Inte bara det, men det köpte också ett bra namn och berömmelse för sporten.

Martina Navratilova påpekade hur hon skiljer sig från Chris Evert

När det kom till att leka i naturen var båda de legendariska tennisspelarna helt motsatta varandra. Det var alltid en dödlig eld- och isduo som sågs på banan, som stod mot varandra.

Den amerikanske tennisspelaren Evert var mycket beräknad och stark i ansiktet. Hon kommer inte ens låta sin motståndare veta sitt nästa drag. Hon sa: “Min pappa sa till mig i mycket ung ålder, låt inte din motståndare se hur du mår om du förlorar eftersom de kommer att använda det till sin fördel.”

DYK DYPARE

Å andra sidan var hennes ärkerival, Navratilova, ganska uttrycksfull på tennisbanan och hade sina känslor över ärmarna hela tiden. Men den 59-faldiga Grand Slam-mästaren förklarade och sa: “Jag kunde inte hålla den inne, men ingen har någonsin sagt till mig att jag borde, så jag var ganska ensam, åtminstone från halsen och upp.” Enligt den 66-åriga tennisspelaren var det svårt att flaska saker inne när hon var ute ensam och skapade sitt eget namn.

Evert och Navratilova rivalitet

Båda var hårda konkurrenter på tennisbanan under sin era, och bibehöll karriärlånga världsrankningar som nummer ett och två. Evert dominerade sina matcher i början av rivaliteten. Den tjeckoslovakiske tennisspelaren gillade dock inte att förlora.

Båda spelarna försåg tennisvärlden med några otroliga matcher att minnas för en livstid i nästan 15 år. Enligt deras statistik hade de 80 möten med varandra under sin tenniskarriär. 1973 i Akron stod de två ansikte mot ansikte för första gången. Och under mästerskapsmatchen i Chicago Open 1988 spelade de sin sista match.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär