Wednesday, December 6, 2023
HemMLBCorbin Carrolls Derek Jeter Fanboy Moment ser en uppföljare mitt i massiv...

Corbin Carrolls Derek Jeter Fanboy Moment ser en uppföljare mitt i massiv Rookie-heder

Corbin Carroll har gjort det! Den 23-årige Seattle-infödingen har imponerat på alla och som ett resultat har han blivit hedrad. Nyligen bröt det ut nyheter om att Carroll har tilldelats 2023 års National League Rookie of the Year. Och det som gjorde godisen ännu sötare var det faktum att det var hans idol, Derek Jeter, som tillkännagav det.

I vad som var den största äran under hans helt nya karriär valdes Carroll till priset på grund av hans imponerande show på planen. Med ett snitt på 0,285 med 25 hemmakörningar under grundserien, fortsatte han formen in i eftersäsongen. Hans hjältemod var den främsta anledningen till att Diamondbacks trotsade alla förväntningar på att nå World Series den här gången. Och i processen imponerade han på alla.

Stor eloge till den blivande stjärnan

När det gäller prestationer har Corbin Carroll varit i toppen. Bara under sin rookiesäsong var han en uppenbarelse med slagträet. När han fick äran sa han “(Jag är) inte den största killen där ute i fältet, men min förmåga att inte vara den killen och ändå kunna påverka spelet. Det är en del av det”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MLB på FOX (@mlbonfox)

RELATED ARTICLES

Mest populär