Saturday, December 9, 2023
HemMMAConor McGregor tilltalar äntligen sin far '63 år och får advokatbrev från...

Conor McGregor tilltalar äntligen sin far ’63 år och får advokatbrev från Artem’ Lobov

Conor McGregor hade precis börjat ta en suck av lättnad efter att ha fått sin förhandling om “farlig körning” uppskjuten när Artem Lobov lämnade in en stämningsansökan mot honom och hans gamle man. Tidigare stämde Lobov McGregor för att ha hamnat utanför den riktiga nummer tolv. Men den här gången återvände han med en ärekränkningsprocess mot “Notorious”.

Efter att ha vetat om Lobovs gärningar, slog den tidigare UFC-mästaren ut på Twitter. Han ropade ut sin tidigare lagkamrat för ett slagsmål. Men ärekränkningsprocessen mot hans far gjorde McGregor orolig.

Conor McGregor slår ut mot Artem Lobov

Den senaste tiden har Conor McGregor och Artem Lobov utstrålat en enorm värme. Trots att han var en tidigare lagkamrat och vän till McGregor, stämde Lobov honom 2021 med påståenden om att han hade en betydande roll i lanseringen av McGregor’s Proper No. Twelve Irish whisky.

McGregor avslöjade dock att en andra ärekränkningsprocess har lämnats in mot honom och hans far. Dådet gjorde den tidigare mästaren rasande och utmanade till och med Lobov till en kamp.

Som väntat tog “Notorious” det inte bra. Den tidigare dubbelmästaren släppte lös helvetet på Twitter med tvåts mot “Ryska hammaren”. Han lade nyligen upp en bild på sin gamla vän, Lobov, och Damian Zwolinski på Morskie Oko. han skrev, “Gå vidare grabbarna! Två små fannys på en sten.”

Omedelbart efter, han twittrade, “Min da 63 år får advokatbrev av artem omg. Du sa till min pappa och mig att du håller gnagare och reptiler som husdjur. Råttor och ormar är din sak du sa, du relaterar till dem du sa till oss. Kommer du inte ihåg? Din absoluta jävel.”

Tweetarna har sedan raderats.

Fans som kommenterar “råtta” på inlägg

En gång de bästa vännerna har McGregor och Lobov nu förvandlats till fiender. Fullkomligt störd av dådet lämnade “Notorious” ett röstmeddelande till Lobov. Han utmanade Lobov till en kamp på SBG Concorde sent på natten.

DYK DYPARE

Dessutom sa han: “Bror vi hade en pratstund om att jävla vår kärlek till reptiler och vår kärlek till råttor. Kommer du inte ihåg den där jävla chattkompisen, eller hur? Din dumma jävel.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Artem Lobov (@rushammer)

Därefter stämplade McGregor-fansen “Rush Hammer” som en råtta och översvämmade kommentarerna i hans och Zolinskis Instagram-inlägg. De kommenterade “Råtta” med rått-emojis i inläggen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Damian Zwolinski (@damianzwolinski)

McGregor har onekligen alltid hamnat i knä djupt i trubbel. Han tappade dock all coolhet när attacken gjordes av en av hans gamla vänner. Den “Notorious” har blivit rasande över dådet. Men fansen visade stöd för sin favoritfighter.

Vad är dina tankar om ärekränkningsfallet som Lobov väckte? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär