Thursday, November 30, 2023
HemMMAConor McGregor tas i förvar av "The Gards" ännu en gång, men...

Conor McGregor tas i förvar av “The Gards” ännu en gång, men vad är anledningen?

Conor McGregor är utan tvekan ett av de mest eftertraktade namnen i MMA-världen. UFC-stjärnan har uppnått några okuvliga bedrifter inne i Octagon, som väldigt få andra har erövrat. Han är den första dubbelmästaren någonsin i UFC. Håller både fjädervikt och lättviktstitlar samtidigt. McGregor är också en av de rikaste UFC-fighters med ett nettovärde på cirka 200 miljoner dollar. Han har också varit inne i kontroverser som leder till rättsliga åtgärder ganska många gånger. I mars 2022, McGregor fick gå igenom samma öde en gång till.

McGregors juridiska problem har också hämmat hans karriär. Han var tvungen att ge upp sin UFC lättviktstitel på grund av juridiska problem som han ställdes inför efter den ökända “handlastbilen som kastades in i bussen” före UFC 223. Det verkar dock som att McGregor tog inte lärdomen av sina tidigare misstag.

Conor McGregor greps ännu en gång nyligen

Den 22 mars stannade den irländska polisen McGregor när han var på väg till gymmet. Den irländska polisen anklagade honom för “påstådda trafiköverträdelser”; och han uppges också ha tagits i förvar.

McGregors representant, Karen Kessler, pratade med ESPN. Han sa: “Mr. McGregor körde till gymmet när han blev stoppad av [Irish police] för påstådda trafiköverträdelser.” Han sa också: “Han [McGregor] klarade de drog- och alkoholtest som tagits på stationen”. Den irländska polisens talesperson, Sgt. Margaret Flanagan pratade också med ESPN angående denna fråga. I enlighet med lagen, Sgt. Flanagan avslöjade inte namnet på den gripna personen. Han uppgav att en man i 30-årsåldern omhändertogs av “The Gards” efter en incident med “farlig körning”.

Flera anklagelser lades mot Conor McGregor

Den irländska polisen åtalar McGregor på flera grunder. Han hade begått sex överträdelser av körreglerna enligt den irländska polisen. McGregor anklagades för två farliga körtillbud, att köra utan körkort, att vara oförsäkrad när han körde samtidigt som han inte kunde visa upp sina handlingar när han var stoppad. Enligt uppgift fördes han till Lucan Garda Station och släpptes efter att ha accepterat att inställa sig inför “Blanchardstown District Court vid ett senare tillfälle.”

McGregor framträdde också inför Blanchardstown District Court den 23 juni 2022. Som en del av rättegången för riskfylld körning uppmanade han att fortsätta med sin pågående borgen; låta “ytterligare avgifter” vänta. Han hade ännu inte inkommit med en vädjan och domaren dömde honom att återkomma den 8 september 2022 för en dom från åklagardirektören.

Conor McGregors tidigare juridiska krångel

Kontroverser har varit en oskiljaktig del av McGregors liv sedan han tog makten. Och några av dem har lett “Mystic Mac” till juridiska problem. Den mest ökända rättegången som “The Notorious” var tvungen att gå igenom var “handbilen som kastades in i bussen” som han orsakade före UFC 223. Han släpptes efter att ha betalat en rejäl böter på $50 000; McGregor fick göra fem dagars obetald samhällstjänst också.

Det finns några andra incidenter som också har medfört McGregor under lagens ögon. Samma månad, McGregor krossade en av hans fans telefoner i Florida. Han var också tvungen att betala ett belopp på $5 000 för sin frigivning.

Den 15 augusti 2019 greps “The Notorious” återigen efter att han slagit en äldre man. Bråket dök upp efter att han hade vägrat att smaka på McGregors whiskymärke. Händelsen inträffade på Marble Arch Pub i Dublin. Han befanns skyldig till misshandel och fick böter på 1 000 euro för frigivningen.

Anledningen till att han fick smeknamnet “The Notorious” framgår ganska tydligt av de incidenter han har varit med om.

RELATED ARTICLES

Mest populär