Thursday, November 30, 2023
HemMMAConor McGregor ser en exponentiell ökning av lån som skulder från 10,6...

Conor McGregor ser en exponentiell ökning av lån som skulder från 10,6 miljoner dollar till 41,3 miljoner dollar – vad är anledningen?

Conor McGregor är ett av de största namnen inom fightingbranschen. Förmodligen den största om man tar hänsyn till affärssidan av spelet. ‘The Notorious’ genererar siffror som ingen annan fighter. Dessutom har han överskridit sin popularitet i kampspelet till sina egna personliga satsningar.

The “Notorious” har under åren blivit en del av flera affärsprojekt. Under tiden är den mest framstående hans whisky, Proper Twelve. Icke desto mindre har irländaren också doppat sina fötter i en klädlinje, fitness, och senast bygger han kedjor till sin berömda irländska pub, Black Forge inn.

Men även om det kan låta lukrativt att driva flera företag, kräver det också mycket finansiering. Det är anledningen till att lånen till McGregors marknadsföringsföretag för att marknadsföra fightern har ökat exponentiellt.

Conor McGregor fick ett lån på nästan 41,3 miljoner dollar

McGregors främsta marknadsföringsföretag har försetts med 41,3 miljoner dollar i “eldkraft” för att expandera stjärnans varumärke över hela världen. Jämfört med tidigare år har beloppet ökat med 32,7 miljoner dollar. Från 10,2 miljoner dollar till 43,09 miljoner dollar vid årets slut. Beloppet hjälpte företaget att öka kassamedlen från $11,4 miljoner till $16,33 miljoner.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Företaget skulle också använda de extra medlen för att expandera McGregors berömda pub, Black Forge Inn. En talesman från puben sa att “Mystic Mac” vill att puben ska vara “den mest välkända ikoniska irländska puben i världen.” Han tillade vidare, “Ett exempel på detta sågs av vår mega-framgångsrika Black Forge Inn pop-up i Abu Dhabi för Formel 1 Grand Prix.”

Samtidigt tillade han också, “vår notoriskt generösa ägare, Conor McGregor, hade inte sparat någon kostnad för att ta med all den excellens som Irland har att erbjuda till vår fantastiska pub.”

Har Conor McGregors sportbolag gått med förlust i Europa?

Irländarens företag, McGregor Sports and Entertainment Ltd ansökan om registrering, har förbjudits att använda McGregors eget namn som varumärke för försäljning av kläder, skor och sportkläder i hela EU. Den EU-byrå som gjorde invändningar är ett Holland-baserat företag, McGregor IP BV

Det holländska företaget tillverkar kläder och accessoarer under McGregor Brand. Dessutom designar och säljer de också dessa produkter. Den spanska baserade EU-byrån för immateriella rättigheter har avvisat irländarens varumärkesansökan efter att ha sagt att det fanns en “risk för förväxling”

Vad tycker du om hela situationen? Låt oss veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär