Wednesday, February 1, 2023
HemNewsConor McGregor nynnar på "Artem Is a Rat" för 10 andra maj...

Conor McGregor nynnar på “Artem Is a Rat” för 10 andra maj landa honom i ett annat problem

Tidigare UFC 2 divisionsmästare Conor McGregor är ett av de största namnen i kampanjen. Trots sin enorma framgång inne i Octagon har han ofta funnit sig själv kämpat för att replikera det utanför. Nu mer än någonsin står han inför en rättegång värd miljoner. Vad är värre? Han blir stämd av sin en gång nära vän Artem Lobov. Han kanske inte är den bästa på att hantera en svår situation, vilket märktes när han slog till Lobov på Twitter. Detta gjorde saken värre som Lobov kommer att stämma honom igen på grund av händelsen.

McGregor och Lobovvänskapen visste inga gränser när de var tillsammans. En gång McGregor flög till New York med sin grupp och överföll Khabib Nurmagomedovs buss för mobbning Artem Lobov. Även om nu vänskapen verkar helt försämrad när paret möter varandra i rätten.

Vänskapen mellan dem utlöste en av de största rivaliteterna i befordrans historia. Dessutom, Lobov hävdar att han har rätt till 5 % av inkomsten McGregor har tjänat när han sålde sin andel i whiskybranschen.

Det är tufft för Conor McGregor att hålla sig borta från juridiska problem

“Den ryska hammaren” riktar anklagelser mot McGregor över “en samordnad störtflod på sociala medier”. Det här är över en raderad Tweet från “Mystic Mac”, som hade ett röstmeddelande som kallade honom “en råtta” om och om igen.

Dessutom utmanade ‘The Notorious’ också ryssen till ett slagsmål vid SBG Irelands huvudkontor. Lobov sa att den nya rättegången är “inte minst för förtal”.

Angående saken, McGregorTalarens person sa en gång: “Proper No. Tolv irländsk whisky skapades, utvecklades, märktes och marknadsfördes outtröttligt av Conor McGregor.”

McGregor och Lobov hade en vänskap i decennier

Roten till deras vänskap går förbi långt över irländarens UFC-debut. Duon var en partner i sparringsessioner under McGregors topp.

Dessutom tränade irländaren till och med “The Russian Hammer” på hans framträdande på Ultimate Fighter. Många säger att “Mystic Mac” hade en stor roll att spela för att få den ryska fightern till UFC.

Tror du att målet kommer att avgöras utanför domstol?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär