Monday, December 4, 2023
HemUfcConor McGregor lovar sitt 20:e Pro-KO mot Michael Chandler uppmanar fansen att...

Conor McGregor lovar sitt 20:e Pro-KO mot Michael Chandler uppmanar fansen att kräva de ökändas närvaro i UFC 300 trots att John Kavanagh citerar juli som återkomsttidslinjen

Conor McGregor är sugen på att komma tillbaka till kampen. The “Notorious” har varit borta från Octagon i över två år och återhämtat sig från ett brutet ben han drabbades av mot Dustin Poirier på UFC 264. Till en början var McGregor tänkt att slåss mot Michael Chandler i år efter kulmen på TUF 31. Men en olycklig incident inträffade som involverade USADA-testning, som försenade irländarens återkomst.

Även om tvetydigheten över hans återkomstdatum kvarstår, jobbar den bombastiske irländaren hårt. Under de senaste veckorna har McGregor delat glimtar av sin träning med fansen. I sitt senaste inlägg har den tidigare tvådivisionsmästaren till synes lovat fansen något speciellt på sin comeback-kamp.

Conor McGregor lovar en milstolpe knockout mot Chandler

Conor McGregor postade ett kort klipp av honom när han tränade sin boxning på sitt officiella Instagram-konto. “Mystic Mac” kommer att möta rivaliserande TUF-tränare Michael Chandler i en welterviktsmatch. Medan UFC vd Dana White och McGregor har indikerat en möjlig återkomst i april ’24 på UFC 300, hans tränare, John Kavanagh, berättade för Ariel Helwani att Macs comeback kan skjutas upp till juli nästa år. Men ett inlägg nyligen har återigen fått fansen att bli glada över McGregors potentiella återkomst.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

McGregor verkade obesvärad av osäkerhetsmolnen, när han arbetar genom två års inaktivitet för att göra ett uttalande mot Chandler. Han rubricerade inlägget “KO KING #20”, och lovade fansen att han övat hårt för att få den tjugonde knockouten i sin karriär mot Chandler. Strax efter detta tillkännagivande flockades fansen hans kommentarsektion för att dela sina tankar om det.

Fansen reagerar på att McGregor lovar 20:e KO på comeback

Fansen tog till kommentarsektionen i McGregors inlägg och delade sin spänning över att få se honom slåss. Här är ett exempel på några av deras kommentarer.

Ett fan ville se “Notorious” på UFC 300 mega-kortet:

“Let’s go #UFC300 ” Bara tiden kommer att utvisa om denna bön kommer att beviljas.

En annan sa bryskt till ‘Mac’ att slåss på aprilkortet:

“Du bör slåss på ufc 300” Det här uttalandet ekade känslorna hos alla hans fans.

En annan var imponerad av hans drag och undrade om han skulle slåss på UFC 300.

“ smidig rytmförändring. Ser du redo för UFC 300?? ” Om man ska tro McGregor så ja.

Ett fan proklamerade att kungen hade återvänt:

“KUNGEN ÄR TILLBAKA!!!!!! ” Vi måste vänta tills matchen tar slut för att veta detta.

En annan ville att han skulle slå lättviktsmästare Islam Makhachev Nästa:

“kom tillbaka och pump islam tack” Kommer McGregor att vara intresserad av matchen är en fråga för honom att svara på.

En annan postade en sarkastisk kommentar som rådde McGregor att gå med i UFC och bli en av de rikaste idrottarna någonsin:

“Den här killen ser bra ut på att slå, han borde gå med i UFC och bli dubbelmästare och en av de bäst betalda idrottarna genom tiderna, vad tycker ni “

Det är klart att både fansen och den tidigare mästaren ser fram emot hans återkomst. Tror du att McGregor kommer att kunna slåss på UFC 300? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär