Friday, December 8, 2023
HemMMAConor McGregor godkände PFL-miljonären som ropar "Salty B*Tch" UFC-veteran efter upphettning fram...

Conor McGregor godkände PFL-miljonären som ropar “Salty B*Tch” UFC-veteran efter upphettning fram och tillbaka: “Crawl Back Under the Rock U Punchbag”

De flesta vet Conor McGregor som en fräck, frispråkig och trash-talande fighter. Dessutom går det inte att förneka det faktum att McGregor fick maximal ryktbarhet från allmänheten på grund av hans beteende.

Men det finns också en annan sida av irländaren, som hans fans känner till. En sida som visar att den “ökända” verkligen bryr sig om sin vän. Dessutom är han också mycket stödjande av deras karriär, speciellt om den andra fightern kommer från Storbritannien och Irland.

Nyligen kom irländaren ut och skrev en tweet som stödde den nykrönade PFL-mästaren i fjädervikt, Brendan Loughnane.

Conor McGregor uppmanar UFC att värva PFL-mästaren

Den tidigare UFC-mästaren tog till Twitter och skrev till UFC och stödde den engelska fightern. McGregor gav UFC legitima skäl till varför de skulle skriva på fjäderviktarna.

UFC, värva Brendan Loughnane. Spännande fighter. En bakgrundshistoria med företaget. Och från den europeiska sidan. En pengar i banken uk/europa signering. Grattis till vinsten @BrendanMMA

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 26 november 2022

Samtidigt gratulerade han också fightern för att ha vunnit PFL-mästerskapet.

‘The Notorious’ skrev, “UFC, värva Brendan Loughnane. Spännande fighter. En bakgrundshistoria med företaget. Och från den europeiska sidan. En pengar i banken uk/Europa signering. Grattis till vinsten @BrendanMMA.”

Biffar PFL-mästaren också med en UFC-fighter?

PFL fjäderviktsmästaren blev också nyligen utropad av UFC fjädervikt, Charles Rosa. Rosa var avvisande om legitimiteten av fighterns skicklighet på grund av organisationen han tävlade i. Han var dock inte glad över att britten fick tio gånger mer betalt än vad han får.

DYK DYPARE

UFC-fightern skrev på Twitter, “Hur skulle du känna dig efter 10 år av blodsvett och tårar som arbetat på ett ställe och killen i företaget bredvid dig som inte är lika bra som du får tio gånger mer betalt? Var verklig…”

Du är en liten salt tik. Jag har ingen aning om vem du är. Jag var tvungen att Googla dig och insåg att du är den som min pojke @TheProspectMMA slog runt buren. Kryp tillbaka under stenen u punchbag https://t.co/nkkTg9fAEE

— Brendan Loughnane (@BrendanMMA) 28 november 2022

Under tiden, som svar på detta, kom mästaren ut och sa: “Du är en liten saltig bi**h. Jag har ingen aning om vem du är. Jag var tvungen att Googla dig och insåg att du var den som min pojke @TheProspectMMA slog runt i buren. Kryp tillbaka under klippsäcken.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Professional Fighters League (@pflmma)

Det skulle fängsla fansen att se om de värvade brittiska mästaren till UFC eller inte. Dessutom, om han tas in i organisationen, skulle han få ett skott mot Charles Rosa? Det ska bli intressant att veta. Vad tycker ni? Se till att du låter oss veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär