Tuesday, February 27, 2024
HemUfcConor McGregor ger ett löfte till den amerikanska befolkningen när Forged Irish...

Conor McGregor ger ett löfte till den amerikanska befolkningen när Forged Irish Stout ser oöverträffad framgång

Conor McGregor har gett ett stort löfte och han tänker hålla det. McGregors varumärke Irish Stout har varit enormt framgångsrikt. Tillväxten av detta företag kommer efter den oöverträffade populariteten för hans whiskymärke, Proper 12 såldes med McGregor som tjänade mycket pengar.

Amerikas favoritvideo idag

McGregor har försäkrat sina fans att han och hans team kommer att göra allt som står i deras makt för att driva på utbudet av Stout i USA. Han informerade sina fans om några enorma siffror och såg till att alla visste att Stout var bäst. Kolla in hans massiva uppenbarelse på X.

Conor McGregor firar och lovar

Nyligen skrev McGregor ut en lång vägg av text som visade upp den stora framgång hans produkt hade uppnått. Hans varumärkes- och marknadsföringskompetens har tagit den starka branschen långt och brett. Nu ser han till att amerikanska butiker får allt de förtjänar.

”I USA skrapar vi bara på ytan! USA-marknaden KRÄVER Forged Irish Stout och vi kommer att leverera! 150 on premise-konton och 350 off premise-konton i USA för närvarande. Växer snabbt och gjort på ett ögonblick. De vaknade och vi var överallt!” skrev han i sitt inlägg tillsammans med en massa annat. Vill du prova Stout?

RELATED ARTICLES

Mest populär