Sunday, December 10, 2023
HemMMAConor McGregor exponerad för "All About Himself"-mentalitet efter Artem Lobov-fejden

Conor McGregor exponerad för “All About Himself”-mentalitet efter Artem Lobov-fejden

Medan de diskuterade anmärkningsvärda rivaliteter i MMA-historien, skulle Conor McGregor och Khabib Nurmagomedovs rivalitet komma in på alla fans lista. Oavsett vilken parameter som helst, skulle rivaliteten uppta en högre rang. När en gäst uppträdde i UFC-stjärnan, Sean O’Malleys podcast, fick en gäst dock värden att fundera över vilket inflytande båda kämparna hade i sina lagkamraters liv. Alltså lägga till ytterligare ett lager av analys till deras hetsiga förhållande.

Ett p. #214 av TimboSugarShow, ‘Sugar’ satt med medvärden Tim Welch. Duon berörde det omjusterade UFC 282-kortet, kommande gäster på podcasten och andra okonventionella frågor. På samma sätt pratade paret också om den senaste utvecklingen angående irländaren som tog MMA-världen med storm.

Därefter fick samtalet gästen Schmitty att dra en parallell mellan de två ärkefienderna.

Skillnaden mellan Conor McGregor och Khabibs lag

Med tanke på den ryska fighterns övertagandekommentarer påpekade gästen att Khabib faktiskt bar och uppfostrade personer som låg bakom honom. Likaså förklarade han att den Dublinfödda idrottaren handlade om sig själv.

Betecknande nog har den tidigare lättviktsmästarens skyddslingar tagit guld i olika kampanjer. Hyllad som arvtagaren av Khabib själv i UFC, Islam Makhachev tog nyligen UFC-guldet på UFC 280.

Med farten på en rad med 10 vinster besegrade skyddslingen Charles Oliveira via submission på en dominerande utflykt. Alltså att ta lättviktsbältet till Dagestan där det hörde hemma en gång.

Ännu ett stolt ögonblick för den amerikanska Kickboxing Academy-produkten kom då Usman Nurmagomedov fick guld i Bellator-kampanjen i november 2022 på Bellator 288.

Påfallande nog framträder bilden av en sportdynasti som griper MMA-världen med sitt inflytande. Landskapet förändras dock drastiskt när fansen gräver i detaljerna om lagkamrater i SBG Ireland.

Vad som kom som en chock för MMA-fans och framför allt för “Notorious” själv, stämde Artem Lobov sin långvariga träningspartner för miljontals dollar över affären med 600 miljoner dollar för den riktiga whiskyaffären nr 12.

Suga om Khabibs inflytande

Efter det här samtalet verkade bantamviktsfightern, som är först i kön för ett titelskott, imponerad av Khabibs lagkamraters framgångar, som överträffade UFC:s gränser.

O’Malley, som uppskattade deras senaste framgångar, påpekade vidare: “Muslim. Det är en religion. Det är som att de lever den där skiten.”

Den 34-årige fightern som gick i pension i oktober 2020 började träna och gick med i AKA:s huvudtränare, Javier Mendez. Därför dyker han främst upp i hörnet av krigare som Zubaira Tukhugov, Tagir Ulanbekov och hans kusiner – Umar och Usman Nurmagomedov.

DYK DYPARE

Vad tycker du om dessa påståenden av Suga O’Malley? Håller du också med honom? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär