Thursday, November 30, 2023
HemBodybuildingColombiansk kroppsbyggare, som för närvarande är i rädsla, får stor beröm från...

Colombiansk kroppsbyggare, som för närvarande är i rädsla, får stor beröm från veteranlegenden efter att ha fått sitt IFBB Pro-kort: “Vi har en ny Quadzilla”

Colombianska IFBB-proffset Neckzilla aka Rubiel Mosquera har nyligen fått ett extremt stort antal följe som ett resultat av hans massiva nackmuskler. Kroppsbyggarproffsets välkonditionerade och enorma muskler gjorde också att han vann sitt proffskort nyligen. Inte bara det utan mannen med en 20-tums hals fick till och med beröm av The Itch the Dragon Slayer.

Det tidigare IFBB-proffset och ägaren till Gaspari Nutrition, Rich Gaspari sågs också prisa den unga kroppsbyggaren för sin fantastiska form och att han vann proffskortet. Men medan alla är imponerade av hans nacke, har bodybuildinglegenden blivit överraskad av något annat.

Rich Gaspari berömmer Neckzillas fyrhjulingar

I går laddade Gaspari upp en karusell med bilder där Mosquera står på scenen med sin EVLS Prague Pro showvinnande medalj runt halsen. Under honom finns certifikatet för Pro Card, vilket är det viktigaste som någon mästare i bodybuilding kan önska sig.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Richard Gaspari (@richgaspari)

Gaspari rubricerade inlägget med beröm och noterade också att proffskroppsbyggaren placerades på tredje plats i Prague Pro, vilket är imponerande för en ny atlet. Gaspari komplimenterade inte heller sin hals utan sina fyrhjulingar och skrev, “Ville bara slänga ut ett rop till det här nya proffset @rubiel_mosquera__m Jag måste säga mycket imponerad av utvecklingen av den här nya killen! Benen är otroliga! Vi har en ny Quadzilla i proffsleden. Den här killen fick sitt proffskort och tävlade ett par dagar senare i Prag Pro och placerade sig på tredje plats mot en formidabel laguppställning. Rubiel har en fantastisk framtid och det ser ut som att fler nya proffs kommer in när andra lämnar i vaktbytet!”

212 Mr. Olympia Silvermedaljör vinner hjärtan med sitt uttalande: “Jag kan ha förlorat showen men jag vinner alltid i livet”

Neckzillan och nu nymyntade Quadzilla har också fått beröm av Arnold klassiska vinnaren Flex Wheeler som lyfte fram hans fysik och prestationer som nybörjare.

Flex Wheeler berömmer Mosquera

Ett tidigare inlägg på Instagram handlade om den unge kroppsbyggaren som han tror kommer ta världen med storm. Wheeler tog till sitt Instagram-konto och delade en berättelse för Mosquera med texten “Kid looks galen”.

Ncckzilla började sin resa för bara fyra år sedan 2019 efter att ha deltagit i IFBB Elite Pro South America och säkrat andraplatsen i Bodybuilding för män. Han vann många IFBB-mästerskap och bytte sedan till NPC-kategorin.

Tror du att han kan bli nästa Quadzilla? Vad är dina tankar om att denna unga kroppsbyggare tar världen med storm?

RELATED ARTICLES

Mest populär