Tuesday, February 27, 2024
HemUfcColby Covington blir parallell med American Pies Stifler när Leon Edwards ger...

Colby Covington blir parallell med American Pies Stifler när Leon Edwards ger en ärlig åsikt om att slå sin motståndare i UFC 296: “Makes It Easier”

Leon Edwards gillar inte Colby Covington och han har gjort det mycket tydligt. Rocky kommer att försvara sin welterviktstitel mot #1 rankade Covington i huvudevenemanget i UFC 296 den 16 december på T-Mobile Arena i Las Vegas. Detta kommer att vara Edwards första titelförsvar mot en annan fighter än tidigare mästare Kamaru Usman.

Amerikas favoritvideo idag

Den 35-årige Covington, å andra sidan, kan titta på sitt tredje och potentiellt sista titelskott, vilket är anledningen till att Edwards inte tycks spara några kostnader för att prata skräp mot mästaren. I en intervju nyligen diskuterade engelsmannen Colby Covingtons tankespel och hans bedömning av Chaos som person.

Leon Edwards är inte road av Covingtons skenheligheter

Inför sin efterlängtade match mot Covington är Leon Edwards på en mediaturné för att marknadsföra UFC:s sista pay-per-view-evenemang 2023. I en intervju med SB Nation fick 32-åringen frågan vad han tyckte om Covingtons försök att komma in i hans huvud genom att prata skräp om honom.

Edwards höll med om att Chaos hade försökt slå honom från spelet genom att komma i huvudet. Han verkade dock inte ta amerikanens förolämpningar på största allvar och kommenterade att det skilde sig ganska mycket från trash talken han växte upp med. Han gick så långt som att jämföra honom med American Pie-franchisekaraktären Stifler.

“Ja 100% (han försöker komma in i mitt huvud). Jag tror att han är som en annan sorts skämt än att gilla var jag kommer ifrån. Och hur jag växte upp, du vet, som att det bara påminner mig om som en typisk amerikansk jock, du vet. Du vet, det är som Stifler från American Pie, du vet, en sån person. (Han) gillar bara att prata skit och det är okej, som vad som helst, du vet”, sa welterviktsmästaren.

Det verkar som att Edwards inte är medveten om att Colby Covington spelar en medvetet fräsch och frispråkig skurkfigur för att antagonisera sig själv till fansen. Och engelsmannen verkar ha tagit alla Covingtons förolämpningar till sitt hjärta och gjort klart hur låg åsikt han har om Chaos.

“Jag och han skulle aldrig bli vänner”, säger Edwards

Edwards gick till och med så långt som att säga att han aldrig kunde se sig själv bli vän med Covington även efter att han hängt på handskarna. Welterviktsmästaren verkade ha en riktigt låg åsikt om Chaos men medgav att detta gjorde det lättare för honom att träna hårt och skada amerikanen.

“Jag känner att även när jag slutar kämpa som jag och han skulle aldrig bli vänner. Som att vi bara är två olika människor och två olika män. Och vår moral är annorlunda som man och det är allt. Och det gör det lättare för mig att träna, gör det lättare för mig att gå ut och slå ett hål i ansiktet på honom”, tillade han. Vem tror du vinner i deras match?

RELATED ARTICLES

Mest populär