Wednesday, February 28, 2024
HemWweCody Rhodes tjänar en gyllene möjlighet som finalister för WWE 2023 Match...

Cody Rhodes tjänar en gyllene möjlighet som finalister för WWE 2023 Match of the Year tillkännages

I år bevittnade fansen några fantastiska ögonblick och matcher som definierade året. Fansen har sina val för bästa rivaliteter och matcher. På samma sätt har WWE tillkännagett en onlineturnering för att avgöra vilken match som förtjänar titeln som Årets Match 2023. Överraskande nog har Cody Rhodes redan vunnit redan innan vinnaren har utsetts.

Amerikas favoritvideo idag

Cody Rhodes är på väg att bli årets match

I ett inlägg som delas på den sociala mediewebbplatsen X (tidigare Twitter), avslöjades en lista över utmanare för MOTY 2023. Det delades också med de två bästa utmanarna till titeln. Överraskande nog tog sig båda Cody Rhodes största matcher 2023 till de två bästa. Hans match med Brock Lensar på SummerSlam 2023 och hans match med Roman Reigns på WrestleMania 2023 är de två bästa matcherna i år. Medan vinnaren tillkännages i morgon, har The American Nightmare redan korats som vinnare eftersom han gav de två bästa prestationerna för innevarande år.

Brock Lesnar vs Cody Rhodes-kampen kunde slå Intercontinental Triple Threat-matchen mellan Gunther, Drew McIntyre och Sheamus på WrestleMania 39. Den gick även om Becky Lynch vs Trish Stratus matchen på WWE Payback och The Usos vs Roman Reigns & Solo Sikoa på Money in the Bank 2023. Rhodes SummerSlam-seger mot Brock Lesnar var hans första stora PLE-seger efter att ha förlorat mot Roman Reigns på WrestleMania 39.

Matchen Rhodes vs Reigns WrestleMania 39 hade också några ganska tuffa konkurrenter. Det kom ut som segrare efter att ha kört om Damian Priest vs Bad Bunny vid WWE Backlash 2023 och Sami Zayn vs Roman Reigns vid Elimination Chamber 2023. Kampen mellan Rhodos och stamhövdingen var efterlängtad eftersom den förstnämnda var och fortfarande anses vara en topputmanare till Reigns’ Undisputed WWE Universal Championship-titel.

I år har tidvattnet varit till förmån för Cody Rhodes. Detta är den andra omgången av den 38-åriga stjärnan på WWE och det har redan sett många framgångar. Han har varit en del av nästan alla Premium Live Events i år. Men inte bara det, han vann dem också. Tillsammans med det har han haft en rekordstor försäljning av varor vid 2023 års Survivor Series.

Med sin historia kvar att avsluta var Rhodes den första bekräftade stjärnan för Royal Rumble 2024. Kommer år 2024 att bli lika framgångsrikt för honom som 2023? Det kan bara tiden utvisa.

RELATED ARTICLES

Mest populär