Wednesday, February 28, 2024
HemWweCody Rhodes heaps beröm för AEW Star som tillkännagav sin avgång från...

Cody Rhodes heaps beröm för AEW Star som tillkännagav sin avgång från företaget

Cody Rhodes twittrade den 28 november ett uppriktigt inlägg för sin tidigare AEW-kollega QT Marshall. I inlägget sa han adjö till AEW-stjärnan som arbetade på över 750 format medan han arbetade på AEW. Marshall driver också Nightmare Factory, Rhodos brottningsskola där han har tränat många toppstjärnor inklusive Jade Cargill, Hook och Julia Hart.

Amerikas favoritvideo idag

Cody Rhodes gratulerar tidigare chef från AEW på sociala medier

Bildtexten till tweeten löd: “Gjorde jobbet – var avgörande för att skapa så många minnen för fansen och har varit så avgörande för att hjälpa otaliga brottare. Ett proffs PRO. Vi blev nästan vänner haha. Jag ser fram emot att se vad du gör härnäst! En OG och enastående “nummer 2” genom sin tid. Grattis QT på sprången så här långt.”

Cody Rhodes kommentar var som svar på en tweet som delades av QT Marshall den 27 november där han informerade brottningsfans om hans avgång från AEW. I avskedsinlägget som delas av QT Marshall uppgav han att han vill gå “All In” och kände att AEW gick i en “annan riktning” jämfört med starten. Både Rhodes och Marshall har varit hos AEW sedan företaget grundades 2019.

Medan Marshall tackade alla från AEW-teamet, gratulerade Rhodes Marshall till hans löpning hittills med Tony Khans firma.

RELATED ARTICLES

Mest populär