Wednesday, February 28, 2024
HemMLBCody Bellinger's Secret New York Yankees Desire kommer i dagen

Cody Bellinger’s Secret New York Yankees Desire kommer i dagen

Cody Bellinger har kopplats till ett antal lag under de senaste veckorna. Hans fria agentur har varit föremål för mycket debatt när han söker ett långsiktigt kontrakt. Chicago Cubs, San Francisco Giants och Toronto Blue Jays verkar vara med i loppet. Men Bellinger avslöjade nyligen en hemlig önskan under lågsäsong som involverade New York Yankees.

Amerikas favoritvideo idag

Trots veckors känsla av vattnet verkar Scott Boras inte ha inlett några seriösa förhandlingar kring Cody Bellinger. Men ytterstjärnan har låtit lite ljus över sin önskan trots sin pågående frihandel.

Cody Bellinger vill gå med i New York Yankees

Mitt i en avgörande lågsäsong var Cody Bellinger en gång kopplad till New York Yankees. Men tyvärr bytte Bronx Bombers för Juan Soto och bestämde sig för en annan riktning. Även om Bellinger inte avslöjade sina tankar om kopplingar till Yankees då, har han nu till synes avslöjat sina sanna tankar. Enligt en tweet från Fireside Yankees var Bellinger extremt angelägen om att gå med i det Bronx-baserade laget.

I videon förklarar Fireside Yankees att när ett fan interagerade med Bellinger sa han att laget inte hade kontaktat honom men han önskade att de hade det. Detta är en enorm avslöjande eftersom stjärnan ytterspelare inte öppet har talat om sin önskade free-agency destination.

Tyvärr har bombplanen nu förvärvat Juan Soto och Alex Verdugo via handel, vilket fyller deras ytterfält. Det verkar som att Bellingers agent Scott Boras föredrar en Cubs-återförening nu. Bara tiden kommer att utvisa vart den tidigare MVP tar vägen. Men att spela i Bronx skulle ha varit speciellt för hans familj.

Bellinger pappa spelade för Yankees

Cody Bellinger har familjeband med Yankees. Hans far Clay Bellinger spelade med laget och vann 2 World Series-titlar, 1999 och 2000. Så det var en chans för honom att spela i samma lag som hans far gjorde vid ett tillfälle. Trots detta har den 28-årige Bellinger chansen att göra en speciell inverkan med laget han går med under lågsäsongen.

Allt eftersom dagarna går dyker nya utvecklingar upp kring Scott Boras och hans klient. Men det finns fortfarande vägar kvar innan förhandlingar och en konkret affär är klar. Vilket lag tror du att Cody Bellinger kommer att gå med i free agency?

RELATED ARTICLES

Mest populär