Thursday, November 30, 2023
HemTennisCoco Gauffs tränares fantastiska reaktion på Novak Djokovic och Carlos Alcarazs häpnadsväckande...

Coco Gauffs tränares fantastiska reaktion på Novak Djokovic och Carlos Alcarazs häpnadsväckande heroics i ett 32-skottsrally i ATP-finalen

Novak Djokovic och Carlos Alcaraz gick vidare för att producera en av de finaste matcherna i ATP-finalerna hittills. Trots att matchen var helt ensidig tappade den spanske spelaren inte hoppet och kämpade för varje möjlig poäng han kunde. Halvvägs i matchen i semifinalerna kom det ett ögonblick som inte bara fick fansen att uppskatta legenderna om Novak Djokovic utan även experterna.

På tal om samma sak, Coco Gauffs huvudtränare, Brad Gilbert tog till sin Twitter för att dela sin åsikt om en avgörande punkt i matchen som stal rampljuset. I en jämnt snäv tävling gick han före och uppskattade hur Novak Djokovic gick före och drog av sig bedövningen.

Brad Gilbert berömmer den exceptionella insatsen från Djokern i ett avgörande rally mot Carlos Alcaraz

Brad Gilbert, tränaren bakom Coco Gauffs framgångar, tog till Twitter för att berömma den elektrifierande sammandrabbningen mellan Novak Djokovic och Carlos Alcaraz under ATP-finalens semifinal. Gilbert beskrev matchen som ett skådespel och lyfte fram 3-2-spelet, där intensiteten och kvaliteten på spelet nådde extraordinära nivåer.

I en tweet uttryckte Gilbert sin chock över den rena briljansen som båda spelarna visade, och noterade särskilt Djokovics anmärkningsvärda räddning av en brytpunkt vid 30-40. Han beskrev rallyt som “löjligt bra”, vilket indikerar den högoktaniga karaktären hos deras utbyten.

“Det var 3/4 rallyn vid 3-2 som var löjligt bra, BP-räddningen från Djoker vid 30-40 tömdes helt enkelt ut”, sa Gilbert samtidigt som han lovordade den serbiska legendens otroliga insatser.

Därmed var insatserna som drogs av båda spelarna i semifinalerna stora. Serbien, som spelade sitt bästa spel, gick dock vidare och vann matchen och tog sig vidare till en annan final.

När han kom in i turneringen som regerande mästare gjorde han ett djärvt uttalande som kom fram efter att han lyckats ta sig vidare till finalen.

Novak Djokovic gjorde ett stort uttalande när han kom till ATP-finalen

Bara timmar innan turneringen startade ombads alla spelare som deltog i turneringen att göra en djärv förutsägelse. Medan alla föreslog något unikt, kom Novak Djokovic ut ur boxen och gjorde ett stort anspråk. Han föreslog att han skulle gå vidare och vinna turneringen ännu en gång. Han sa att om han var ödmjuk och ärlig så har han en stor chans att vinna finalen och lyfta en rekord sjunde titel.

“Om jag inte vill vara ödmjuk och ärlig så vinner jag turneringen. Om jag vill vara ödmjuk så vinner jag också turneringen, sa Novak Djokovic strax före turneringsstart.

Således har Novak Djokovic visat ren briljans och lugn i denna turnering och har gått vidare för att ta sig in i finalen i turneringen. Trots ett bakslag tidigare i turneringen lyckades han säkra sig in i finalen och har nu en stor chans att vinna titeln.

RELATED ARTICLES

Mest populär