Tuesday, February 27, 2024
HemTennisCoco Gauffs "Multi Dimensional Aspects" får Tennis Bigwig att dra gripande John...

Coco Gauffs “Multi Dimensional Aspects” får Tennis Bigwig att dra gripande John McEnroe-paralleller

Snacka om den nuvarande generationens kommande talang och den amerikanska stjärnan, Coco Gauff, är säkerligen i framkant av saker och ting. Så har det varit tempot som hon har spelat med de senaste åren. För ett par månader sedan uppnådde hon sin tenniskarriärs största seger när hon vann US Open. Dessutom har hon varit framgångsrik på dubbelfronten också, med sin partner, Jessica Pegula. Som ett resultat har det gjort jämförelser med andra amerikanen John McEnroe.

Amerikas favoritvideo idag

John McEnroe utmärkte sig i både singel och dubbel. Med en kombination av flera anmärkningsvärda singlar såväl som dubbelmajor, har John McEnroe varit en i sitt slag. Men nyligen jämförde en tennisspelare Coco Gauff med McEnroe.

Hur jämför Coco Gauff med John McEnroe?

Andy Zodin är president för USPTA Intermountain Division. Han är aktivt involverad i tennisaffärer och var involverad i “KickServeRadio”-podden som innehöll sådana som Mats Wilander och Jonny Levine.

När han pratade om Gauffs spel och jämförelser med den amerikanska tennislegenden, sa Zodin, “då pratar du om de flerdimensionella aspekterna av hennes (Coco Gauff) spel, som återigen, som jag nämnde, Johnny verkade kanske tona ned det lite, men nummer ett i världen i dubbel också nu.”

Vidare fortsatte han med att tillägga: “Det är på ett sätt, i motsats till att kanske jämföra henne med systrarna Williams, nu måste du göra jämförelser med John McEnroe.”

John McEnroe själv har blivit fascinerad av spelet Coco Gauff. Nyligen gav han sin åsikt om den kommande amerikanska talangen i allmänhet, och Gauff i synnerhet.

“Jag har noll aning om vad jag gör” – Coco Gauff berättar om sin andra upplevelse av en annan racketsport

John McEnroes syn på Coco Gauff

Tidigare denna månad var den amerikanske legenden inblandad i en intervju där han pratade om de kommande amerikanska stjärnorna inom tennis. McEnroe var särskilt imponerad av sådana som Coco Gauff och Ben Shelton.

McEnroe öppnade upp om WTA-stjärnan och sa: “Åh, jag älskar Coco Gauff.” Vidare kände han att Gauff skulle vara fackelbäraren för amerikansk tennis nu när Serena Williams har gått i pension och Venus Williams närmar sig slutet av sin karriär.

Känner du att Coco Gauff kan efterlikna Williams-systrarna? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär