Wednesday, February 21, 2024
HemAndy RoddickCoco Gauffs fars oöverträffade jubel mitt i partnerskapet med Andy Roddick avslöjat...

Coco Gauffs fars oöverträffade jubel mitt i partnerskapet med Andy Roddick avslöjat i ett rörande inträde

När det kommer till tennis ses Coco Gauff tydligt som en kommande tennissensation. Vid bara 19 år gör hon redan underverk och bara hon vet hur länge hon kommer att gå. Men trots hennes hjältemod på tennisbanorna finns det några svagheter som US Open-mästaren måste åtgärda. Eftersom hon var helt medveten om dem hade hon en konsultation med tennislegenden Andy Roddick precis innan Australian Open.

Roddick reflekterade över detsamma i en podcast nyligen om mötet som han hade med Gauff. Inte bara detta, han reflekterade också över relationen som han har med hennes huvudtränare Brad Gilbert.

Andy Roddick berättar om konsultationen som han hade med Coco Gauff

I en podcast nyligen kom Andy Roddick fram och pratade om konsultationen som han hade med Coco Gauff under Australian Open. Han föreslog att de skulle arbeta tillsammans för att förbättra hennes service under ett par dagar. Roddick berömmer det effektiva partnerskapet mellan Gauff och hennes tränare, Brad Gilbert, som lyfter fram deras sömlösa lagarbete.

Han berättar att han och Gilbert regelbundet utbyter textmeddelanden, diskuterar Gauffs framsteg och lägger strategier under Gilberts telesändningar. Detta hjälpte dem att veta saker och arbeta nära för att säkerställa att hon fick ut sin bästa prestation i turneringen.

“Jag kommer att säga och jag berättade den här offline Coco-kameran och vi arbetade på hennes serve under Australian Open. Det var ett par dagar. Jag kunde sitta här i 30 minuter och lovsjunga henne. Sambandet med Brad när han börjar arbeta med henne Brad och jag sms:ar regelbundet när han är i sändning i en TV-sändning, vi delar anteckningar och försöker ta reda på vad som händer Brad och jag har en riktigt bra relation, sa Roddick medan han reflekterade över saken. samråd som han hade med Gauff och relationen som han har med Brad.

Så när Coco Gauff klev in i Australian Open hade han några sessioner med Roddick där han arbetade på Gauffs servar. Inte bara detta, utan han lyfte också fram relationen som han har med hennes tränare Brad Gilbert.

Inte bara detta utan längre fram i intervjun gick han vidare för att prata om sin far samtidigt som han föreslog vilken typ av man han är.

Roddick ger upphov till sina åsikter om Gauffs far

I samma podcast reflekterade Andy Roddick över den entusiasm och spänningen som Gauffs pappa hade. Samtidigt som hon antydde att det bara var lågsäsong, var hennes pappa redo att lämna allt bakom sig och gå med i Gauffs team och arbeta för hennes utveckling.

“När det blev verkligt för mig var olika medlemmar i Cocos team inklusive hennes far som, “Vi ser fram emot att komma den här lågsäsongen,” sa Roddick samtidigt som han avslöjade jublet som Gauffs far hade.

Således väckte Andy Roddick inte bara hans åsikter om att konsultera Gauff utan avslöjade också den energi som hans far hade. Sist men inte minst hällde Roddick också ut sin åsikt om relationen han har med Coco Gauffs huvudtränare, Brad Gilbert.

Inlägget Coco Gauff’s Father’s Unparalleled Jubilation Amid Partnership With Andy Roddick Unveiled in a Stirring Admission dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär