Wednesday, February 28, 2024
HemNFLCoach Primes strategiska tillägg ökar Colorado-listan, broder Jaylen Westers garanti ställer höga...

Coach Primes strategiska tillägg ökar Colorado-listan, broder Jaylen Westers garanti ställer höga förväntningar

Colorado Buffaloes nyår 2024 blir ännu mer speciellt! Efter att laget ändrat sina offensiva linjer och värvat några av landets bästa, anslöt sig en annan kraftfull spelare till truppen. Deion Sanders och hans pojkar ser ut som den ultimata affären när de ser på NCAA-säsongen 2024 med en framgångsrik rekryteringsmästarklass.

Amerikas favoritvideo idag

Det kommer stora nyheter idag att tidigare Florida Atlantic University LaJohntay Wester har anslutit sig till laget. Han har tidigare uttryckt sin önskan att vara med Coach Primes sida till Shedeur Sanders. Westers önskan gick i uppfyllelse när han nu ansluter sig till Deion Sanders ledda sida för den kommande säsongen. Hans yngre bror, Jaylen Wester, är mycket förtjust när han skriver en ny resa i sin spelarkarriär.

Jaylen Wester är exalterad över att hans bror ska gå med i Colorado Buffaloes

Bröderna Wester spelade tillsammans för Florida Atlantic Owls. Nu har den äldre brodern LaJohntay flyttat till Buffs. Det kommer att bli en fantastisk exponering och en lärorik upplevelse att spela för Buffaloes. LaJohntay bestämde sig för att flytta efter att han hade en breakout-säsong för Owls förra året. Hans yngre syskon Jaylen är exalterad över att se sin brors karriär växa. “(LaJohntay) har en hundmentalitet. Det handlar inte om hur stor du är. Allt beror på vad som finns inuti.”

Jaylen räknar med att hans bror kan bli en spelväxlare för sitt nya lag. LaJohntay spelar i den breda mottagarens position och kan vara ett bra komplement till sidan. Buffarna har hittills bara en bra wideout i form av Travis Hunter och skulle kunna göra bra ifrån sig med en annan talangfull prospekt. Wester hoppas kunna fortsätta sin rika form när han blir under ledning av Deion Sanders. Spännande tider väntar för den unge spelaren.

Avkodar LaJohntays imponerande säsong 2023 med Owls

Den äldre brodern Wester är en av de bästa talangerna och har en imponerande fysik. Den 55 fot-11, 175-punds mottagaren använder sin höga ram för att få ut det mesta av mottagningar och skulle vara en idealisk folie för Shedeur Sanders vid offensiven. LaJohntay var bland utvalda spelare för Owls förra året då han gjorde 108 mottagningar förra året. Det var den andra bland FBS-mottagarna.

Colorado Transfer Update: Deion Sanders säkrar 19:e signering genom att rekrytera Okhlahoma Prodigy för att fortsätta Masterclass

LaJohntay stod för 1 168 mottagaryards och fortsatte till och med med åtta touchdowns som avslutade en drömsäsong. Hans rekord väckte nationell uppmärksamhet och han nämndes i FWAA All-America-laget 2023 som en återvändare. Jaylen talade vidare om sin bror- “Han är en elektrifierande unge med en god anda, och den där Florida-pojken swag.” anmärkte det yngre syskonet. Dessutom är WR välsignad med förmågan att göra öppningar för lagkamrater och ge dem fler alternativ att göra mål.

RELATED ARTICLES

Mest populär